O nama

Poštovani posetioci forum Skriveno blago je počeo sa radom krajem 2010 godine. Pokrenut je od strane grupe entuzijasta i zaljubljenika u ovaj hobi sa namerom da ispuni sledeće: 

  • Da omogući brz i efikasan protok informacija između osoba koje imaju opise i planove ali ne znaju mesta i osoba koje poznaju terene imaju mesta i oznake ali nemaju planove
  • Da omogući ljudima da, ukoliko žele, mogu sami da izrađuju opremu za traganje konkretno metaldetektore 
  • Da pomogne članovima iz istih regiona da ostvare međusobni kontakt i da im da mogućnost da međusobno sarađuju 
  • Da sve to bude potpuno besplatno i da to svima bude dostupno pod jednakim uslovima 

 Smatramo da smo to u velikoj meri i postigli uz pomoć naših vernih članova, sadašnjih kao i onih koji nisu više sa nama. Takođe još jedan od razloga za pokretanje ovog foruma, koji nije baš za zanemarivanje, je taj što su u to vreme kao i sada počele da se pojavljuju razne FB grupe kao i razni forumi sa sličnom tematikom. Zajedničko za sve te forume i grupe je bilo to da su bili u funkciji neko vreme i da su nakon toga nestajali sa celokupnim sadržajem da bi posle bili opet otvarani pod drugim nazivom i tako u nedogled. Takođe nije redak slučaj da su se forumi otvarali zbog prodaje sopstvene robe, promocije sopstvenih udruženja, prevare lakovernih tragača, prodaje lažnih opisa i planova, "kupovine mesta i znakova", praćenja poruka i informacija koje korisnici prenose preko forumskog chata (priznanje administratora sa jednog foruma sa sličnom tematikom). Zbog svega toga je ovaj forum često na udaru " jakih tragača" i članova sa drugih foruma i grupa. Zbog svega toga je ovaj forum pretrpeo nekoliko ozbiljnih napada i pokušaja da se uništi. Zbog toga je ovaj forum to što jeste.

  Hvala Vam što ste nam ukazali poverenje!