Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BIONIC01 I BIONIC ALFA
#31
Citat:hahaha, Bane pa rimljani su tada zlato zakopavali duboko ..
da daaaa,
a kad su kasnije turci i ajduci videli kako je to uspesna rabota i oni su poceli da imitiraju rimljane
i zato sada ne vredi ici u traganje bez "adekvatne" opreme /raslje, mineoro, bionic, nokta i sl/... :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Odgovori
#32
Sto se tice firme OKM,cista prevara,bilo koji skener ili LRL Lokator im ne radi onako kako pisu u svom predstavljanju.Pogotovo ovakve spravice kao Bionic.Jedino pouzdano i sta daje rezultate su metaldetektori VLf i PI.
Odgovori
#33
Napokon nesto pametno i provereno , receno od strane I.Dzony-a ! Zna se , bar oni koji se bave ovim hobiem , koliko je maximalan domet danasnjih uredjaja tipa VLF ili PI ! Nijanse su male medjusobno poredjujuci , tu prvenstveno mislim na vodece proizvodjace minelab, xp , tesoro, fisher... naravno zavisi i od modela do modela . Prema tome , price o kojekakvim napravama koje detektuju na enormnim dubinama su egzibicionisticke i sarlatanske . A pogotovu sa podlogom da detektuju samo zuto !!! Budimo strpljivi i sacekajmo da E.T. donese neki napredniji uredjaj , koji ce moci makar delic toga od onoga sto se danas nudi na ovom sirokom netu .
Odgovori
#34
Citat:Napokon nesto pametno i provereno , receno od strane I.Dzony-a !.
heheheh moram da se slozim sa tobom,
napokon nesto pametno i provereno i od njega da se cuje :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Odgovori
#35
Evo ako nekome zatreba...


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#36
Pozdrav Strujas!
Možda bi trebalo samo napomenuti da shema koju si postavio nije originalna shema od OKM Bionic 01, vec da je ona autorsko delo člana Geotech1 foruma sa nickom WM6, ali, nisam siguran da li je WM6 član i ovog foruma.
Pozdrav!
Sneshko
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)