Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zanimljive slike za tumacenje !
#1
Vrlo zanimljive slike , da li neko zna da ih proumaci ? Naravno mogucnost saradnje postoji !!!

[Slika: 30wbga8.jpg]

[Slika: 24v0e2t.jpg]

[Slika: 21myjoh.jpg]
Odgovori
#2
(12-10-2011, 11:36 AM)kerber link Piše: Vrlo zanimljive slike , da li neko zna da ih proumaci ? Naravno mogucnost saradnje postoji !!! http://tinypic.com/r/24v0e2t/7 http://tinypic.com/r/30wbga8/7 http://tinypic.com/r/21myjoh/7 http://tinypic.com/r/2u6ljjs/7
Odgovori
#3
крст је хришћанин.Прва слика је римски десет.Чини ми се беле као гипс.Проверите да ли плуте.Проверите са уређајем локацији.
Odgovori
#4
Dali  su  slike  sa  iste  lokacije  ili  nisu?
Odgovori
#5
Sve slike su sa iste lokacije, vrsena je provera u blizini svakog znaka, ali izgleda da upucuju na drugo mesto. nadam se da neko od Vas ima resenje za ovo. Naravno da  mogucnost saradnje postoji . Imam jos slika sa drugih terena , ali da probamo prvo ovo da resimo.
Odgovori
#6
Zdravo  prijatelju  na  kom  rastojanju  su  krstovi  jedan  od  drugog  i  kako  su  rasporedjeni  u  prostoru?
    ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO.
Odgovori
#7
Stvari stoje ovako ! Dva  znaka ( dupli krst i iks ) nalaze se sa jedne strane reke i nalaze se na rastojanju oko 1 metar. Sa druge strane  nalaze se dva krsta ( odnosno tri - nije na slikama jer se losije vidi ) i nalaze se u pravoj liniji na rastojanju 7-8 metara. Vadusnom linijom ( prva dva i ova tri ) su udaljeni oko 65-75 metara. Inace u podnozju je sastav dve reke ( mozda bude od pomoci kod tumacenja ) .  Da ne zaboravim da kazem kod provere su korisceni losiji aparati . Sta dalje ??????
Odgovori
#8
(21-10-2011, 08:40 PM)kerber link Piše:   Da ne zaboravim da kazem kod provere su korisceni losiji aparati . Sta dalje ??????
U vecini planova i opisa stoje da se ispod krstova ili Rikmskog x a to svi znaju da se nesto nalazi. Ako ispod nema nista onda je u toj okolini mislim na pravce izmedju znakova nesto nalazi sigurno. Nemozes sa nekom opremom koja dostize do 30 cm naci nesto jer ponavljam po raznim opisima ako je sakriveno nesto to je veooma dublje. E sad to dublje da bi proverio nadzi likove koje imaju takozvane Geo radare pa da proverite da li ima neki anomalija ispod zemlje.
Odgovori
#9
Pa zbog svega toga trazim nekog za saradnju i pomoc !
Odgovori
#10
Hocu  da  ti  pomognem  ali  nemam  geo radar  vec  samo  garett  ,  onaj  nemacki  uredjaj sa  antenom  o  kome  sam  pisao  kao  i  dobru  volju. 
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)