Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moja iskustva
#11
Pozdrav Sneško! ovako, kada uključim ARADO, SENS na maksimum, Metar - centar doteram skalu na sredinu ,e onda on svira neprekidno , okrecem dugme Tuning od kraja do kraja ali on i dalje neprekidno svira. kada vratim dugme na centar, onda može da se našteluje tuning,tj.okrećem ga dok se ne izgubi zvuk tj.jedva se čuje. Onda ga probam sa neku paricu, ali on je vidi jedva na maksimum 1 cm. dok veće predmete vidi do 50-60cm. Da li može da se stavi veća sonda da bi dobio na dubini. sada ima sondu od 19 cm. Pozdrav.
Odgovori
#12
gtarget!
Pokušaj da komandu Sens smanjuješ postepeno od najveće vrednosti ka manjim i da ga onda šteluješ. Mislim da ti komanda Sens nije ispravna ili neka od kompinenti u toj liniji što i nije neki veliki kvar. Ja sam iz okoline Šapca, pa nisam siguran da li ti ta lokacija odgovara da ga servisiraš kod mene. U svakom slučaju, ako si iz južnijih krajeva, jedan moj dobar prijatelj i jako dobar elektroničar se nalazi dole južnije, pa bi i kod njega mogao da odneseš svoj Arado na servisiranje. Ako ti ta opcija više odgovara ti reci pa da ti pošaljem njegov broj da se dogovorite.
Veća sonda sigurno povećava dubinu njegovog traženja, ali, firma Arado ne proizvodi veće sonde, pa bi ti umestzo fabričke mogao da koristiš i neku pravljenu sdondu koja je urađena specijalno za tvoju mašinu. No, i oko toga se treba dogovoroti...
Pozdrav!
Sneshko
Odgovori
#13
Sneško, ako je taj prijatelj u okolini Niša ,onda mi pošalji broj pa će mo da vidimo šta dalje .Poydrav!
Odgovori
#14
gtarget!
Moj prijatelj zivi u Sokobanji, poslao sam ti njegov broj telefona na tvoj privatni pp.
Pozdrav!
Sneshko
Odgovori
#15
Zahvaljujem Sneshko, Pozdrav!
Odgovori
#16
uzgred, kakvo je vase misljenje o detektoru rucne izrade koji se zove ;Golden target; koga pravi neki Paracinac? Pozdrav.
Odgovori
#17
Pa druze iznesi nam svoja iskustva sa tim uredjajem posto ga ti imas
Odgovori
#18
pozdrav crni . planiram da ga kupim od jednog coveka koji ga ima,praobo sam ga,izgleda da nije los ,pa rekoh da vidim sta o njemu misle ljudi koji ga imaju, i koji su radili duze sa njim.
Odgovori
#19
Ma sve je to manje vise isto.
Odgovori
#20
Citat:Ma sve je to manje vise isto.
manje vise- ne valja Big Grin Big GrinBig Grin
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)