Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: Da li vidite sto i ja?
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3
Sta ovo moze da snaci i jel sam ubola premiju?
Zeli li mi neko odgovoriti?? :-\
Kad se bude lepo videlo sta je na slici tj koji je znak mozda neko i odgovori. Ja licno ne vidim nista mozda zato sto sliku gledam sa telefona. Koji je znak na slici?
Rekao bih da su prisutni ljudski likovi, ali i glava od vuka, ma da je sve vrlo varljivo sa prirodom. Ali ako ih i vi vidite onda vredi proveriti mesto i okolinu.
Postovani,u krugu koji sam obelezila nalazi se krst u krugu... ili to samo ja vidim ? Ne vidim nista drugo hvala Vam sto ste mi odgovorili
Ali svakako jel mi mozete pomoci sta znace?? Hvala?
Smile e sad vidite koliko je individualno šta ljudi mogu uočiti a da bude možda samotvorno ili igra senki i ugla gledanja.
OK, krst u krugu siguran sam da znate, skoro da ovde u hobiju nema nikog ko ne zna kako se najčešće ovaj znak tumači što može a ne mora biti tako.
Dakle veruje se da predstavlja kalauz odnosno da je to tapa, zaprvo da vredi proveriti instrumentom jer može biti manja šupljina zamazana i na taj način sa manjom količinom nekog nalaza zatvorena.
Verujem da zapravo želite da od još nekog čujete ono na šta sami sumnjate kao vid ohrabrenja.... Big Grin
Samo napred.
Ah da nije da vam se čini tu je krst ali sam se morao napregnuti da ga uočim. Probajte aparatom nemojte razbijati i lomiti ako nema odziva.
Hvala Vam najlepse Timpolok!!! Hvala od srca.
Zelim da se nadovezem na reci koje Timpolo napisao u vezi lomnjenje znakova, koji budu lomili znake taj nikada nista nece naci.........Cica ako je stvarno krst u krug u vecim slucajevima je ispod znaka............pozdrav

caja

Cico i ja vidim krst u krugu i mislim da si ubola premiju
Stranica: 1 2 3