Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: sat pet do dvanest
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8
pećina iznad pećinu ima sat pet do dvanest. sat je visoko nemoze da se dovati moraš da se popneš na merdevine,

ZOORO

(12-05-2013, 11:34 PM)BrankoV link Piše: [ -> ]pećina iznad pećinu ima sat pet do dvanest. sat je visoko nemoze da se dovati moraš da se popneš na merdevine,
postavi slika brate,dane nesto drugo koe lici na sat poozz.

stracimir

Poznajem ljude koji su ulazili u tu pecinu sa satom,u pitanju je svrljiski timok a za ulazak u pecinu je potreban camac.
Stracimire tu nema nista to znaj...pojedini mesaju to sa potajnim jezerom drugi sa nekom riznicom.....u taj sat navodno ako ga strosis ima 5kg zlata.....price za malu decu...inace je pecina prekopana...a nebi me cudilo da si slusao nekog iz Svrljiga ili okolna sela koji su ti tu nesto pricali.....ah i nije samo prekopana nego usput jos i pokusana da se osusi jer navodno tu je ulaz za potajno jezero.......bar tako pricaju stari tragaci.
Postovani g.Branko,

lokacija sa satom kako ga opisujete prema mojim saznanjima se nalazi u okolini Vranja.Ta lokacija je vazna jel krije telo jednog "Rimskog"Imperatora ali i jednog Apostola.Da li mislimo na isto?

S postovanjem,

Vudi Alen

crni1

Lokacija sa satom 5 do 12 ima i na Rgotskom brdu.I do ovog sata je teško doći jer je visoko i mnogo nepristupačan ali se vidi sa zemlje.
Postovani g.Crni,

neznam za taj sat.Da nije i to blizu grada Argoa?

S postovanjem,

Vudi Alen

crni1

Poštovani Vudi Alen da lokacija je ta grad Argos
Postovani g.Crni i g.Branko,

znaci imamo takva 3 sata...Vranje,Svrljig i Rgotina.Da li neko od Vas ima vise saznanja o ovim mestima,pre svega sta bi trebalo da sadrze?

S postovanjem,

Vudi Alen
ima na zarkovu čuku , kukavicu planinu ,bosilgrad.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8