Autor Tema: Za admina.Molim da se preseli odgovor  (Pročitano 3479 puta)

Gora Romanija

  • Gost
Za admina.Molim da se preseli odgovor
« poslato: Vreme 16:13:48 datum 28.03.2013 »
Pokusao sam ovaj odgovor da posatvim,ali ne ide.Molim admina za pomoc.Ide na temu ispod.Hvala.

Da bi raslje radile,kako kazaste covjek mora imati dozu bio energije,odnosno dar Svetoga Duha.
Kako covjek da prepozna koliko je njegova moc jaka,odnosno koliki intenzitet slanja signala je veliki ili mali.
Opet zanima me,ako se frekvencije mjesaju,a svalka frkvencija je oscilantna,kako onda da s e ne pogodi vise frekvencije i ako se to desi,kako shvatiti signale raslji,koje rukovode ljudskom energijom,a ne obratno,kako mnogi vjeruju. Raslje,Visak i slicno salju svoju energiju i frekvenciju,koja se mora upariti sa "medijumom". Da bi se lakse shvatilo to nekako funkcionise,kao Bluetooth,samo je razlika da se dodiruju "zive energije",koje nisu elektronsko-vjestackog porjekla.

Opet,kako izabrati raslje,koje su bas za odredjeno lice. Naucno je dokazano da je astrologija nauka koja izucava psiholoski karatkter i osobine covjeka i da kao takva tvrdi da svako lice rodjeno pod odredjenim okolnostima ima razlicite magnetne rezonanse tjela. Naravno da je i laicima jasno da i pored astrologije koja isto tvrdi rodjenje ima pada pod uticaj planetarnog reda u to vrjeme. E sad kako prepoznati koja raslja (koji materijal raslji) odgovora odredjenom pojedincu.

Mnogo toga je nejasno oko raslji i viska i zato je veoma malo ljudi,koji vjeruju u to. Ja licno sam osvjedocen u rezultate  obicne ljeskove raslje u potrazi za vodenom zilom.

Da bi ovdje na sajtu slozili pricu koja ce privuci ljude da prate,mislim da se mora krenuti od osnova i pocetka.