Zakopano blago - Skriveno blago

Autor Tema: Postovani kolege potrebna mi je pomoc!!!  (Pročitano 1785 puta)

sladjanko

 • Profesionalac

 • Van mreže
 • ****

Postovani kolege potrebna mi je pomoc!!!
« poslato: Vreme 23:55:50 datum 10.07.2012 »
Da li neko od vas ima opis(unutrasnji)za veliku jelenovu u Miljkovcu kod Nisa?Radio sam tamo prosle godine predhodna ekipa je dosla do ploce 2 jedna na drugu nalezu i nesto crno je bilo na plocama oko 7o~cm.Unutar  pecine isklesan pop,ima kapu na glavu,rupu na celo,jedno oko mu je otvoreno iusta su mu otvorena,iz oci i usta curi mu voda preko puta njega zena isklesana.Leva ruka mu podignuta nema saku a desna obuhvata celu pecinu,pored desne ruke u pravougaoniku rimsko I i neki tekst ispisan.Bila je i mketa kuce napravljena od kamena uz samu stenu blizu ploce,takodje je bila i mecka od kmena napravljena koju su pokusali da razbiju ali nisu uspeli pa su je gurnuli u jednu rupu u pecinu.Znam da se radi o 2 magaze u pitanju je i kapavica koja je povezana sa veliku Jelenovu.Ja sam za saradnju ako neko ima unutrasnji opis a i kalauz ulaz ker je sada zarojena treba mnogo vremena da se ocisti.ZAMOLIO BIH ADMINA I PLANDZIJU DA SE JAVE AKO IMAJU NESTO ZA VELIKU JELENOVU I KPAVICU KAO I SVE KOLEGE.javite se pa vas vodim na teren...zeus

 • Gost
Re: Postovani kolege potrebna mi je pomoc!!!
« Odgovor #1 poslato: Vreme 00:20:37 datum 11.07.2012 »
Opis koža Miljkovačko tajno jezero IS HS
Kad dođeš u Srbiju pitaj kude je selo Miqkovac i to je pojas Niški??
Ploču polako prevrni, pod nju puška, otkoči nek pukne.

Komplimenti kolega, ni manje ni više već Jelenova pećina samo napred.

plandzija

 • Guru

 • Van mreže
 • *****

Re: Postovani kolege potrebna mi je pomoc!!!
« Odgovor #2 poslato: Vreme 09:19:15 datum 11.07.2012 »
 U planu lepo pise ,, ... i otvori MALU Jelenovu pecinu ....'' . Velika ili golema se uopste ne pominje ali je logicno da postoji i velika cim je napomenuto da se trazi mala.  Tu je ona negde u krugu od par stotina metara samo je veoma vesto zatvorena. Nek te ne zavaravaju znaci koje ste pronasli jer su hajduci znakove pravili tamo gde su boravili a tamo gde su krili blago nema ovakvih umetnickih dela . Tu se nalazi neka mala oznaka da se oni ne bi mucili da nadju ono sto su sami sakrili . U ovom slucaju to je ,,panica'' koja oznacava mesto gde treba traziti ulaz u Malu Jelenovu pecinu .  Zeus je u pravu kad kaze da je opis za Potajno jezero od hajduka Kruma Ivanova . Ja  ne verujem  da bi Potajno jezero trebalo da bude u Miljkovcu odnosno njegovoj okolini ali nikad se ne zna .

APIS

 • Gost
Re: Postovani kolege potrebna mi je pomoc!!!
« Odgovor #3 poslato: Vreme 20:54:26 datum 11.07.2012 »
Ima   na jedno mesto se pominje i golema Jelenova pecina  ili Jelenova magaza ,kapavica i pecura.

Vudi Alen

 • Guru

 • Van mreže
 • *****

Odg: Postovani kolege potrebna mi je pomoc!!!
« Odgovor #4 poslato: Vreme 00:56:13 datum 30.07.2013 »
Postovani g.Sladjanko,

prema mojim saznanjima to sto opisujete da se nalazi u Miljkovcu pored Nisa nije zapravo ali spada u tzv.Miljkovacki reon,ali se radi o drugim selima i u privatnom je vlasnistvu.

Kako se niste javljali ponovo na ovu temu verujem da su Vam forumasi vec pomogli.

S postovanjem,

Vudi Alen

grotagold

 • Gost
Odg: Postovani kolege potrebna mi je pomoc!!!
« Odgovor #5 poslato: Vreme 01:03:18 datum 30.07.2013 »
Da li tragate po ovom opisu ?

Vudi Alen

 • Guru

 • Van mreže
 • *****

Odg: Postovani kolege potrebna mi je pomoc!!!
« Odgovor #6 poslato: Vreme 01:10:26 datum 30.07.2013 »
Postovani g.Grotagold,

ako ste mene pitali....ja licno netragam za tom lokacijom,a opis koji ste postavili imao sam prilike da procitam ranije u sklopu jedne vece skripte za koju verujem da je poseduju svi sa foruma.

S postovanjem,

Vudi Alen

grotagold

 • Gost
Odg: Postovani kolege potrebna mi je pomoc!!!
« Odgovor #7 poslato: Vreme 01:17:35 datum 30.07.2013 »
Ne...pitanje i komentar u vidu priloga je bio opsteg karaktera postavljen na javni uvid ..tek da se zna da neciji nazovi "tajni opisi " zapravo uopste nisu tajni niti sakriveni a meni je takodje poznata ta skripta koje se svojevremeno narucivala za kupovinu preko jednog davno ugasenog foruma i predpostavka je da je mnogi imaju. Veliki je znak pitanja istinitost i kompletnost iznetih opisa.