Zakopano blago - Skriveno blago

Autor Tema: Razlog za pokretanje Foruma Skriveno Blago  (Pročitano 3028 puta)

Administrator - Mudrac

  • Administrator
  • Profesionalac

  • Van mreže
  • *****

Razlog za pokretanje Foruma Skriveno Blago
« poslato: Vreme 08:41:59 datum 21.05.2016 »
Poštovani posetioci ovaj forum je počeo sa radom krajem 2010 godine. Pokrenut je od strane grupe entuzijasta i zaljubljenika u ovaj hobi sa namerom da ispuni sledeće:

1. Da omogući brz i efikasan protok informacija između osoba koje imaju opise i planove ali ne znaju mesta i osoba koje poznaju terene imaju mesta i oznake ali nemaju planove
2. Da omogući ljudima da, ukoliko žele, mogu sami da izrađuju opremu za traganje konkretno metaldetektore
3. Da pomogne članovima iz istih regiona da ostvare međusobni kontakt i da im da mogućnost da međusobno sarađuju
4. Da sve to bude potpuno besplatno i da to svima bude dostupno pod jednakim uslovima

Smatramo da smo to u velikoj meri i postigli uz pomoć naših vernih članova, sadašnjih kao  i onih koji nisu više sa nama. Takođe još jedan od razloga za pokretanje ovog foruma, koji nije baš za zanemarivanje, je taj što su u to vreme kao i sada počele da se pojavljuju razne FB grupe kao i razni forumi sa sličnom tematikom. Zajedničko za sve te forume i grupe je bilo to da su bili u funkciji neko vreme i da su nakon toga nestajali sa celokupnim sadržajem da bi posle bili opet otvarani pod drugim nazivom i tako u nedogled. Takođe nije redak slučaj da su se forumi otvarali zbog prodaje sopstvene robe, promocije sopstvenih udruženje, prevare lakovernih tragača ( žalbe i jadanja naših članova koji su bili žrtve sa nekih drugih foruma ), prodaje lažnih opisa i planova, "kupovine mesta i znakova", praćenja poruka i informacija koje korisnici prenose preko forumskog chata (priznanje administratora sa jednog foruma sa sličnom tematikom).

Zbog svega toga je nastao ovaj forum, mnogi forumi i grupe su se otvarale i gasile. Zbog svega toga je ovaj forum često na udaru " jakih tragača" i članova sa drugih foruma i grupa. Zbog svega toga je ovaj forum pretrpeo nekoliko ozbiljnih napada i pokušaja da se uništi. Zbog toga je ovaj forum to što jeste.

Hvala Vam što ste nam ukazali poverenje!