Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potajno Jezero
#11
Pa Himovicu pomenuo si tri krsta a covek ti dade i opis.Sto kazes da radi sam?Nadjite jos jednog pa da vas bude barem trojica ako imas pravo mesto  .
Odgovori
#12
SmilePOZDRAV SVIMA! VEROVATNO POSTOJE VISE POTAJNIH JEZERA . JA SAM BIO NA JEDNOM TAKVOM JEZERU  (JEZERCETU) 10X10M.
Odgovori
#13
Wink E pa kolege nije samo SVRLJISKI MILJKOVAC,proucite malo kartu pa ce te videti gde se nalazi.Samo znam da je sada vodovod tu ???
Odgovori
#14
Postovani g.Timakum,

potajno jezoro koje sam ja video nalazi se tamo gde i pravi Miljkovac...znaci ne onaj gde je kopano vec drugo mesto.

S postovanjem

Vudi Alen
Odgovori
#15
g.alene  potajno jezero je blizu miljkovac ali nije tu je nasuprot popove dupke i toplo vrelo za potajno jezero ima i 9 opisa .
Odgovori
#16
Postovani g.Branko,

slazem se sa Vama.Pisite mi na pp ili moj mejl koji imate.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
#17
JA SAM KOLEGE OBISO SVA POTAJNA JEZERA TO STO SLADJANKO KAZE DA JE PROSO VODOVOD JA SAM ISPITAO KOMPLET CAK SAM BIO I SA LJUDIMA KOJI SU RONILACKOM OPREMOM ULAZILI PROSO SAM SVAKU RUPU U TOM DELU KOJA POSTOJI DO KRAJA IMAM VISE OPISA TO JEST CETIRI RAZLICITA NAJVISE POKLAPANJA POSTOJE U SVRLJISKOM MILJKOVCU ...
Odgovori
#18
Postovani g.Crni1,

ovo sto ste dali kao opis da li je za trezor Kralja Stefana Nemanje ili Potajno jezero?

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
#19
.... у аранђовси монастир благо собрати ... водено збириште нек вам прво буде од Римлани што зготовише за године тешке и године сушне...
Odgovori
#20
(18-07-2015, 12:15 PM)Vudi Alen link Piše:Postovani g.Crni1,

ovo sto ste dali kao opis da li je za trezor Kralja Stefana Nemanje ili Potajno jezero?

S postovanjem,

Vudi Alen

Radi se o trezoru,ostavi u kojoj ima jedna od kruna jednog od naših kraljeva,tu su i mačevi na velikom stolu,otvorena knjiga kao i još po nešto.Ulazili su ljudi unutra ali nisu hteli da diraju ništa,meni je pokazan drugi-sporedni ulaz.On je kao hodnik na početku širok a dalje sve uži i uži na nekih 5 metara krivina i dalje nisam mogao da vidim ništa.U tom tunelu-hodniku ima ćupova postavljenih u cik-cak,sve bliže jedan do drugog u njima ima  neke čudne  tečnosti otprilike gustine kao med.Ta tečnost kad se baci puca.Međutim tog ulaza prosto više nema,nepostoji,ne mogu to ni sam sebi objasniti kako,sve stoji kao što ja pamtim,stena nije minirana niti rušena, mogao bih samo da vam  kažem da je to nekad bilo otvoreno kao fioka od stola a sada je to neko pomerio i zatvorio.
Nedaleko od tog mesta (80 metara) postoji vrtača i na sred nje barjak koji još niko nije uspeo da pomeri a najzanimljivije je to što se može pronaći samo po gustoj magli,po sunčanom vremenu ne postoji,možda će većini ovo delovati kao naučna fantastika ali je istina,trenutno ima nas četvoro živih i zdravih koji smo to videli svojim očima.

Pošteno u zadnjih nekoliko godina više se ne bavim takvim istraživanjima jer moram da mislim na porodicu ipak su zdravlje i glava na ramenima najveće bogatstvo.Znam da mi je u mojoj skromnoj karijeri život mnogo puta visio o koncu,nekad zbog neznanja,više puta zbog društva i raznih budala kojima se svest promeni u trenutku,nisam slabić ni kukavica ali su se vremena mnogo promenila.Tako da ću od sada na dalje biti samo posmatrač,pokušaću da dam neki normalan savet ali nikom ništa neću reći,niti ću terati bilo kog da ide ili radi nešto a da to isto ja ne bih uradio.
Sport je lep ali sve u svoje vreme,čuvajte se ljudi.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)