Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vrška Čuka
#1
Plandžijo ja znam gde se nalazi mesto crkvište blizu prlite ide se uz potok prema granici. Šta treba još da se nađe na tom potezu a da je to vezano za crkvište? ovde ljudi traže neku rodu uklesanu na kamenu, ja sam je tražio na samoj planini ali je nisam našao mislim sa naše strane. Na vrhu Vrške čuke ima neka stara kuća od kamena koja je porušena i neki zid od kamenja na vrhu Čuke.Šta imaš još zanimljivo o ovom delu?
Odgovori
#2
Od crkviste uz potok ima okruglo sovriste i na njemu stemovani noz ,leba i jos nesto .
Odgovori
#3
ima gore i u kamenu u pravcu toga jos znakova u kamenu lanac isklesan ,,,,, i u jednoj sumici stena viri iz zemlj sa sakom.Ja video.
Odgovori
#4
idi od Belgijsku prugu i nadji uz potok uzan ulaz jedva da se provuces malo je vislje i zaklonjen,tu Bugarin ulazi?
Odgovori
#5
ako je tu neko ulazi.onda je ocisceno...
Odgovori
#6
Klasika da nema vise gde.Sto li se namlatiste ko otvoren prozor.To traze svi i nista tamo nema.Sto lepo ne kazete nadji srkviste idi u potok i trazi sofru  na njoj noz i hleb.Hleb je tapa 3 oke.Noz nisani u riznicu na 13 koraka zatvara je cetvrtast kamen.U crkviste ima prepasan kamen i krtstic blizu zemlje.jedan kotel ispod.Znate kada ce da nadjete to nikada a mozda ni tada.a Taj lanac i saka diskutabilno dal postoje.To se tu u Vlaskom dolu ne trazi.Kakva vas Prlita spopala i  Bugarin koji ulazi i nemaju pojma gde izlazi.Bio prosle godune tamo i budaletine po potoku iskopali ambise citavi virovi.Ne mozes vise da prodjes do kornjace kojoj opet neka budala polomila glavu.
Odgovori
#7
postovani evo mene posle duzeg vremena. hleba i sofra se pominju u nekoliko planova ali u skoro svakom znak je prekriven zemljom i uradjeni drugi znakovi
Odgovori
#8
Nasao sam ja neke znakove tu
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)