Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezar
#41
link za knjigu
http://www.uploadmb.com/
Odgovori
#42
Tacna je adresa ali ima nekih ogranicenja posto je sa faksa. Hvala za knjigu.
Odgovori
#43
Detektor radi, ali dubina i diskriminacija losa. Gde je problem ne znam  :-\


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
       
Odgovori
#44
Verovatno, kao i u većini slučajeva SONDA. PCB je relativno lako napraviti i zalemiti komponrnte međutim za sondu je potrebno mnogo znanja. Iskusnije kolege verovatno mogu da ti pomognu.
Odgovori
#45
(28-08-2013, 09:19 PM)admin link Piše: Verovatno, kao i u većini slučajeva SONDA. PCB je relativno lako napraviti i zalemiti komponrnte međutim za sondu je potrebno mnogo znanja. Iskusnije kolege verovatno mogu da ti pomognu.
Najverovatnije. Trenutno pravim drugu sondu, pa kad je zavrsim probacu, valjda ce biti bolje.
Odgovori
#46
thanks
Odgovori
#47
Napokon sam zavrsio novu sondu, nikako da nadjem vremena. Probao sam je na brzinu, ali super radi. Imaj jos dosta doterivanja, frekvencija je malo ispod 7kHz, napon oko 19Vpp, nije nulirana (700mV na pinu 8). Diskriminacija odlično radi, uspeo sam da izbacim gvozdje kad pojacam diskriminaciju. Bakarni novcic od 20mm vidi na oko 22cm. Jos samo da doteram sve kako treba. Trebalo bi onda da dobijem malo i na dubini.
Odgovori
#48
Narode prvi put sastavljam detektor cezar nisu mi jasne oznake na stampi wire jmp , i tacke a b za sta sluze i dal se sa necim spajaju?
Odgovori
#49
Pa evo da ti odgovorim:"wire" je zica ili (linja na stampi) "jamp" je kratkospojnik,a tacke su mesta na kojima je spoj dvaju linija
Odgovori
#50
ok. hvala. al kazi mi  da li se spajaju tacke AA, BB ili AB, AB posto su tacke smestene sa leve i desne strane stampe po principu AB levo i AB desno.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)