Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezar
Prosto i jednostavno.Uključi i vozi misko.Ne trebas nista podesavati.Uprkos misljenjima da je to rucni rad,nije istina.To je fabrički detektor koji je ranije imao sasvim drugi naziv.
Odgovori
Pozdrav ljudi, Zeleo bih da na pcb plocu detektora napravim izvod za preklopnik koji bi palio i gasio diskriminaciju radi provere . dali neko moze da mi pomogne oko ovoga?
Odgovori
Ako ima a trebalo bi da ima potenciometar za Disk onda tu i vežeš  preklopnik (na pločicu ili potenciometar,sve jedno) e ako želiš da bude totalni All mod onda vežeš direktno a ako ipak želiš da nešto odbaciš onda na preklopnik staviš određeni otpor.
To nije tako komplikovano,samo doteraš potenciometar za Disk i tu izmeriš vrednost pa na preklopnik staviš isto toliki otpor.
Odgovori
Hvala na odgovoru, znaci u principu treba samo da kratko spojim potenciometar za Dis jednim preklopnikom ili vec da ubacim zeljenu otpotnost...
Odgovori
Baš tako
Odgovori
Moze li nacrt stampane plocice i njene dimenzije ako nije problem, pokusat cu da sastavim ovaj detektor. Pozdrav za clanove.
Odgovori
nemam zivce vise sa cezarom  >Sad uradio sam po semi i nije hteo da predje preko 10/15cm uhvatila me nervoza i izradio sam novu pcb jer sam mislio da ima negde neki ladan lem ili lose konekcije i tek sad sam sporedio sa druge sheme da ima dosta greske umesto kondezator stavljeno otpornik i red druge a hvata me nerva uradicu ga pa nek pukne
Odgovori
slikaj i postavi semu
Odgovori
to jest plocicukako si uradio i izlemio sa prednje i zadnje strane i koju sondu koristis
Odgovori
Postavicu ako mi neko reci kako da postavim sa telefona probao sam ali nece ide samo prazna strana
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)