Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volovsko kopito
#31
Uredu druze Timpolok dogovoreno.
Pozz
Odgovori
#32
Ma sto se sebas od tija minusi.Ukrsti dva minusa i etetiga golem plus. Wink Smile Big Grin ;D
Odgovori
#33
druze Timplok sta znace ove brojke ispod profila +0/-3.
pozz
Odgovori
#34
(18-07-2016, 06:44 PM)hobi link Piše: druze Timplok sta znace ove brojke ispod profila +0/-3.
pozz

Pozdrav kolega Hobi!
To su ocene koje kolege daju međusobno jedni drugima (anonimno) u smislu dopadanja ili ne dopadanja načina komunikacije, kvaliteta informacije koju primaju od nekog i slično.
Iza toga ne stoji administracija foruma već članstvo koje kroz to nominuje nekog kao manje ili više zaslužnog za doprinos ili je pak dobra, ili loša preporuka za saradnju.
Međutim ta takozvana karma ne utiče na stav administracije o bilo kome.
Odgovori
#35
(17-07-2016, 07:53 AM)hobi link Piše: E Robin Hud sta god ,,druze,, zavarsena prica ili ,,Covek,,.
Nadji resenje za to tvoje kopito tamo gde god.
Za ovo kopito u istocnoj srbiji postoji resenje.
Da ti kazem iskreno pominje se okolina nekog Petrovo sela.

Gospodine Dekisa, zao mi je ali nisam nigde spomeuo mesto jer do toga se jos nije doslo. Ono sto ti mogu reci sigurno a to je da ovo kopitance nije u istocnoj srbiji.
A kopito nije moje nego od jedne zivuljke, tek da se razumemo da ne bude moje ili tvoje kopito  ;D ;D ;D
Odgovori
#36
(17-07-2016, 07:53 AM)hobi link Piše: Tehnologija je napredna mnogo u danasnje vreme od Lokatora do skenera i raznoraznih detektora idi prosetaj proveri detektorima i svakakvim tehnologijama i resi Kopito.

Jeste vala tehnologija, napredovala gospodine Dekisa, slazem se, ali ja se vise uzdma u odokativne i opipljivije  stvari vise nego u naprednu tehnoligiju. Posebno kada se radi o nekakvim pecinama kao u ovom slucaju. Snasku prvo osajcujes onako iz daleka pa tek ako ti se odokativno svidi onda ukljucis "tehnologiju", e sad ko kavu "tehnologiju" ima to je vec kasnije pitanje za snajku  ;D Big Grin ;D
Odgovori
#37
(17-07-2016, 06:27 PM)hobi link Piše: Pozz drugu Robin hudu.
Druze Drvoseca ne znam sta da ti kazem.Jedino ako pored tog kopita u okolini ima i ove oz nake koje sam napisao;Pop cita knjigu i torba na ramenu, rAK SA JEDNIM POLOMLJENIM KLJESTIMA ITD NAPISAO SAM KOJE ONDA onda vredi probati po ovom dokumentu ako ne sta da ti kazem.
Sve su turski nazivi mesta ne znam kako je ovaj covek sto je meni dao to preveo prvo na bugarskom pa na srpskom posle.Verovatno je neki bukvalan prevod bio.
Neznam opet kazem ako ima tih drugih oznaka javi se.
Pozz

Pozdrav gospodine Dekisa,
Mogao si odmah na pocetku da kazes ovo sto si sada rekao i sve bi bilo u najboljem redu Ovako okolo naokolo odosmo na snajke  ;D
Znaci imas neke zapise gde se spominje kopito ako sam razumeo,ali na zalost ovo sto si napomenuo kao znakove okolo se ne koka sa mojim mestom Ocigledno da je to neko "tvoje kopito" koje nam veze sa "mojim kopitom". Uzgred ovo moje kopito nije potkovano, znavci ne vidi se na otisku potkovica vec samo goli papak.
U svakom slucaju zahvaljujem ti na pokusaju da , ne meni samo pomognes, vec i sebi, jer da ja znam sve svakako ne bih odve javno pitao da li neko od Vas ima nekakav zapis gde se spominje to kopito.
Hvala u svakom slucaju i izvini na malo sale Castis pivo akose ikada budemo negde sreli Svako dobro ti zelim
Odgovori
#38
(18-07-2016, 05:01 PM)APIS link Piše: Ma sto se sebas od tija minusi.Ukrsti dva minusa i etetiga golem plus. Wink Smile Big Grin ;D

Apise lupi jedan minus meni jer vidis da imam neparne da napravim tri plusica Ideja ti je taman  :Smile Tongue
Odgovori
#39
(16-07-2016, 08:15 PM)drvoseca link Piše: dekiša iskreno da ti kažem volovsko kopito što ja znam nalazi se na planini radan

Postovanje drvoseca. Obratili ste se Dekisi ali htedoh da pitam Vas drvoseca nesto.

(17-07-2016, 12:37 PM)drvoseca link Piše: hobi  nisam čuo za petrovo selo ali postoji mesto koje se zove petrova gora gde se nalazi i ovo volovsko kopito poz

Koliko poznajete Petrovu goru ? Milsim da li ste bili na ovoj lepoj planini. Ja bezbroj puta pucao tamo na strelistu, vodili nas dok sam sluzio vojni rok.
Sta je ispravnije da je Radan planina na Petrovoj gori ili da je Petrova Gora na Radan planini, uvek sam se to pitao?
A onaj volovski papak ima veze sa ovim lokacijama pa te zato pitam sve ovo. Nadam se da se ne ljutis sto sam uskocio i pitao te nesto na tvoju i Dekisinu konverzadciju ?
Odgovori
#40
robin hud ti si nekad bio na gadjanje u mesto koje se zove slišane ali petrova gora i radan planina su daleko  od slišana sve što sam napisao za volovsko kopito stojim iza toga ako te nešto još interesuje pitaj imaš iskreni dogovor samo zajedničkim snagama može da dodjemo do cilja pozz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)