Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pitanje za administraciju foruma
#21
Milane na svom forumu si napravio grupu od desetak clanova koji na tvoj mig kidisu na ostale koje nisu istog misljenja kao ti. Uortacio si se sa banetom preprodavcem detektora i ostalom druzinom pa odmah napadate razlicita misljenja na forumu. zbog toga sam i napusto tvoj forum, startovao si me mnogo puta da imas orginalne planove samo petla koji kukurice ne mozes da nadjes.
Sada cujem da pravis selekciju clanova primas na forum samo one od kojih mozes da imas korist, ako tako i treba samo napred  Wink
#22
Postoji jedan loš trend kod nas na forumu godinama.
A to je da kad god forum napusti na ovaj ili onaj način neki član koji je našem forumu  dao neki doprinos otpočne dobacivanje i prebacivanje otišlom članu od strane nekog od nas.
Bezsmisleno.
Sa time se nisam slagao nikada zato sam javno dao kritiku članu koji je u više navrata pokušao da postavlja pridike bivšem supermoderatoru kolegi Groti.
U okolnostima kada taj član više nije tu da može da odgovara na izrečeno.
Istom motivacijom istupam i sada te kolegi pod nikom "mazalo" ukazujem da kao što i sam može videti da kolega "milan" nije više tehnički ovde u mogućnosti da odgovara na razne izlete nečijeg ne zadovoljstva. Zato molim članstvo da ne vodimo dalje isprazne razgovore o kolegama sa drugih foruma, jer time ne doprinosimo razvoju osnovne namene našeg foruma a koju je naš Administrator naveo u nekom od gornjih postova i koju ćemo se truditi da očuvamo na što kvalitetniji način.
Izvinite cenjeni kolega "mazalo"  ako sam vam bio opširan ali ovo je bio jedini način da vam objasnim da bavljenje kadrovskim rešenjima tuđih foruma ne unapređujemo naš.
#23
S obzirom da postavljač teme koja se ticala njegovog problema sa Avatarom nije više član foruma kao moderator odlučio sam ovu temu da zaključam jer se ne bavi osnovnom tematikom našeg foruma. Hvala na razumevanju.
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)