Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
power multi pulse orbit
#11
Osetlivost , nikog ne teram da ga kupi .
Odgovori
#12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6i_G4PO8sIQ [/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=69F8lYDcFzU&feature=mfu_in_order&list=UL .[/youtube]
Odgovori
#13
http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?t=18019
Odgovori
#14
Svaka čast, vazdušni testovi su extra! Da li si ga probao negde na terenu i kako se tamo ponaša ako jesi?
Odgovori
#15
(07-12-2011, 10:40 PM)admin link Piše: Svaka čast, vazdušni testovi su extra! Da li si ga probao negde na terenu i kako se tamo ponaša ako jesi?

Napise to majstor vec na pocetku:

5 dinara izmedju 40 i 47cm u zemlji  bronza velicine 10 puta 14cm izvadjena ispod rimskog poda na dubini od 90cm , , bez ikakvih problema ,, odlican diskriminator , izvanredna stabilnost  u svim mogucim uslovima

Ako doista detektuje 5 dinara na nekom jace mineralizovanom zemljistu dublje od 40cm onda je to najbolji detektor za novce na planeti.

Bilo bi interesantno videti koliko duboko moze da detektuje prirodni zlatni grumen od oko 1 gram, ako uopste.
Odgovori
#16
5 dinara izmedju 40 i 47cm u zemlji  bronza velicine 10 puta 14cm izvadjena ispod rimskog poda na dubini od 90cm , , bez ikakvih problema ,, odlican diskriminator , izvanredna stabilnost  u svim mogucim uslovima    !!!!  Da stoim iza  ovog  moze se testirati u svakom slucaju , jel tako ?
Odgovori
#17
(08-12-2011, 03:59 PM)orbit link Piše: 5 dinara izmedju 40 i 47cm u zemlji  bronza velicine 10 puta 14cm izvadjena ispod rimskog poda na dubini od 90cm , , bez ikakvih problema ,, odlican diskriminator , izvanredna stabilnost  u svim mogucim uslovima    !!!!  Da stoim iza  ovog  moze se testirati u svakom slucaju , jel tako ?

Svakako.
Jel si mozda testirao kakva mu je osetljivost na prirodno zlatno grumenje?
Da li moze da detektuje prirodni zlatni grumen od oko 1 gram in na kojoj dubini?
Odgovori
#18
Ne nisam ! Ali nisam ga ni namenio za to , za to imam goldskan 4 a i hibrid n ili moze se zvati bilo kako koji sam testirao na samorodno grumenje kad je kod mene bio lestos prijatelj iz Sidneja koji tamo koristi gp 3500 minelaba testirali smo ga i na poligonu na novcice mislim na minelaba minelab je bio nesto bolji no on je koristio pojacivac koji se kupuje zasebno od masine !  samorodno hvata goldskan i hibrid n .
Odgovori
#19
Razumem, ovog si predodredio za novcice i relikvije. U svakom slucaju 5 dinara na vise od 40 cm dubine u nekom mineralizovanom tlu, to je nedostizno za vecinu postojecih detektora namenjenih za novcice. U tom slucaju moze ti se samo cestitat za dostignuce.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)