Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prodajem metal detektor Deleta Pluse
#1
PRODAJEM POVOLJNO METAL DETEKTOR Delta Pulse SA MALOM SOMDOM 35 CM, SREDNJA SONDA 50 CM I VELIKA SONDA 110 CM SA 110 CM. DETEKTOR JE RUCNO PRAVLJEN, NAPRAVIO GA JE ODLICAN MAJSTOR KOJI JE I VECINU APARATA NAPRAVIO. DETEKTOR IMA AKUMULATORSKU BATERIJU KOJA DRZI DA BUDEM ISKREN NE ZNAM TACNO NI JA ALI OD PRILIKE 30H. OVAJ APARAT IMA DIGITALNI DISPLEJ I MENE JE KOSTAO PRE NEKIH 5 MESECI 500E, A IMA MALO RADNIH SATI NAJVISE 20H NA TERENU, TAKO DA JE SKORO NOV NEMA NIKAKVIH FALINKI, A OZBILJNI KUPCI NEKA SE JAVE U PP CENA POVOLJNA I PO DOGOVORU.
#2
dali je jos uvek aktuealan detektor...
#3
Imam ja na prodaju delta puls 2 metal detektor sa Displejem , sondom od 40cm punjivom baterijom  i  punjacem.Detektor je nov testiran jednom na terenu.
#4
KOJA JE CENA DETEKTORA
#5
koja je cena?  Sad :-[ :-\
#6
JA SE IZVINJAVAM STO KASNIM SA ODGOVOREOM OKO DELTA PULSE APARATA .DUGO SAM PROBAO DA NASTELUJEM OVAJ APARAT I DA GA SMIRIM DA NE PISTI I KADA TREBA I KADA NE TREBA I MISLIO SAM DA JE PROBLEM U MENI DA JEDNOSTAVNO NASTELUJEM OVAJ APARAT RUCNIO RAD JEDNOG MAJTORA, KOJIO MI JE GARANTOVAO DA JE OVO PRAVI DUBINAC ZA MENE , MEDJUTIM ISPOSTAVILO SE DA POSTO SAM GA NOSIO 2 PUTA KOD RAZNIH MAJSTORA DA GA KAKO KAZU ZATEGNU ILI NASTELJU NAVODNO SU USPELIN I JA SAM GA POSLE TOGA NOSIO NA POLIGON KOD PRIJATELJA GDE OVAJ APARAT NIJE NI PRIBLIZNO DUBOK I NI MIRAN KAKO MI JE MAJSTOPR GARANTOVAO  >Sad I KADA SAM SVATIO DA NIJE REC U MENI I STELOVANJU APARATA VEC SAMA IZRADA APARATA NIJE DOBRA I DA NE STO NE STIMA RESIO SAM DA GA PRODAM ?? UZGRED DA NI SAM NAVEO TACNU CIFRU KOJU SAM PLATIO SAMO APARAT 500E I DODATNE SONDE SA STAPOM KOJI JE ALUMINISKI A SONDE SAVIJENO CREVO KOSTALOME JOS 200E STO ZNACI DA MIO JE OVAJ KRS PRODAT ZA 700E PLUS PTT TROSKOVI JOS 15 E . I REZULTAT OVOGF RUCNOGF RADA JE BILO KLEPANJE PO USIMA DECKA KOJI JE RADIO KAO CRNAC 1 GOD DA BI SAKUPIO ZA DOBAR PULSNI APARAT A DOBIO SAM KRS KOJIO NE BI NI POKLONIO NE KOME A KAMOLI UZEO NEKI DINAR JER BI JA ONDA NE KOGA ZAJEBO ZA 100 ILI 200 E I SAMIM TIM BIO PREVARANT KAO STO SU I MENE PREVARILI . JA NISAM TAKAV COIVEK I PREVARANT JER MOJ OBRAZ NEMA CENU A NISAM NI SKLON LAGANJU DA BI UZEO NE KOME PARE JA TO NIZAKAKVE PARE NE BI URADIO A LJUDI KOJI SU MENE PREVARILI NEKA IM IDE NA CAST I MOJU MUKJU NEK POTROSE U VESELJU I ZDRAVLJU JA CASTIM .NE BI VOLEO DA NE KOGA UVREDIM ALI  SIGURNO POSTOJE ELEKTRICARI KOJI STVARNO MOGU DA SKLOPE DOBAR DUBINAC RUCNE IZRADE ALI TO KOD MENE NIJE BIO SLUCAJ TAJ STO MI JE NAPRAVIO APARAT PRE 15  MESECA POZNACESE AKO JE JOS UVEK NA FORUMU .A STO SE TICE APARATA APARAT NIJE NA PRODAJU JER NE VALJA ZA NI STA I NE CU DA PREVARIM NIKOGA ZNACI APARAT JE KRS I POKLANJAM GA AKO NE KOME TREBA ZA DZABE JER MENI KRS NIJE POTREBAN . TAKO STOJE STVARI SA DELTA PULSOM RUCNE IZRADE KOJI SAM PRODAVAO A SADA GA POKLANJAM AKO NE KOME TREBAJU DELOVI ILI STA VEC  --TRAGAC  Aleksandar T --SASA --BOR
#7
ako je na poklon ja sa zam zainteresovan.posto nemam licno svoj detektor. Sve se nema para,teska vremena.pozz
#8
Mogao bi da kažeš ime tog "majstora" da se i drugi ne bi "opekli" kao i ti ?
#9
Napravio sam delta pulse 2 po semu koju ima na svim forumima, nije me skupo kostala u delove, a odradio sam ga sa najkvalitenije delove, propjevala je od prva sa sondom od barakudu od 30 sm. Ali plan mi je da odradim sondu na sklapanje od nekih 70 ili 80 santima I da sa nju prakticno na teren mogu veci predmeti da lociram do metar ipol sa stabilan signal.
#10
Delta pulse je dlabinac I svako ko odradi izmene za bolja detekcija sitno zlata I nuizmatiku moze da zezne deteektor, da bude stabilan u vazduh, ali u  zemju ne. I zato ne treba da se prefecture u fazonu da se trazi sve I svasta sa deltu I da se postigne dubina recimo 4 metaraa. Treba biti realan sta mozes od deltu prakticno dobiti


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)