Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fisher Gemini 3
#11
Cuo sam da ovaj aparat je vrh za dubinu i da javlja sve ja sam zainteresovan za jedan takav ili neko ko ima da ga probamo poz
Odgovori
#12
O kojim dubinama je rec, jel zna neko iz iskustva?
Odgovori
#13
(02-09-2014, 04:50 PM)GoldMonster link Piše: O kojim dubinama je rec, jel zna neko iz iskustva?

6 metara ako je nesta veliko ide i do 10 metara
Odgovori
#14
imao je jedan kolega kad smo izasli na teren sa njim jeste vadili smo neko gvozdje na dosta velikoj dubini na oko 120cm,ali smo kopali 2m u sirinu i nebi smo nasli to gvozdje da nismo imali manji detektor  da li verovatno sto taj nije znao da radi sa njim nije mogo da locira tacan polozaj sa tim aparatom ali gde je pistao nalazili smo po nesto.. Wink
Odgovori
#15
Evo mene opet, promenio misljenje i nabacio malo iskustva sa Geminijem 3. Vise na teren ne nosim piskavce jer su apsolutno ne upotrebljivi, ne znam sto uopste bacamo para na njih. Ovaj detektor je zakon i majka samo treba puno ucenja sa njim, vezbanje na terenu ... Samo da nadjem klipove pa cu da okacim sa youtube-a.

Pozdrav i svako dobro.
Odgovori
#16
Evo dva interesantna klipa:


https://www.youtube.com/watch?v=67Y4YuJ1XFc


https://www.youtube.com/watch?v=RYzyG39fx1k

Pozdrav i svako dobro.
Odgovori
#17
(23-11-2014, 02:45 PM)GoldMonster link Piše: Evo mene opet, promenio misljenje i nabacio malo iskustva sa Geminijem 3. Vise na teren ne nosim piskavce jer su apsolutno ne upotrebljivi, ne znam sto uopste bacamo para na njih. Ovaj detektor je zakon i majka samo treba puno ucenja sa njim, vezbanje na terenu ... Samo da nadjem klipove pa cu da okacim sa youtube-a.

Pozdrav i svako dobro.


Sa Fisherom je tako lako raditi, nije kompikovan da ga nauciti kako se rade, nego je jednostavan, stavi dvoje kutije na metalnu sipku, uklucis 2 powera butona- okrece se zvuk, okrenes 10 krugova onaj buton za podesivanje- dok ne stane zvuk, i ides na mesta gde imas znakova, i planove za te znakove, to je to,  Fisher gemini 3 ne deli metala, on kaze ili ima ili nema, zvuk se ne menja. imas garancije dozivotno.
Fisher komplikavan je za rad samo ako, ga radis razdeleljen, vidi se jednostavno, uhvace 9 metara sirinu i 6 metara dubinu ali je teze razberiti. i mozete mnogo da promasite plen.
to izgleda ovako
[youtube]W5OHhfmZIis[/youtube]
[size=2.65em]pogledaj kod 3m40s video [/size]

a sa tvojim video neznam sta hoces mi reci.
Odgovori
#18
Ko hoce da se menjamo tou sam sa fisher tw-6, masina radi super
Odgovori
#19
Ima li zainteresirani za zamena?


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#20
(04-12-2015, 10:03 PM)kaligula link Piše: Ko hoce da se menjamo tou sam sa fisher tw-6, masina radi super
http://m.ebay.com/itm/121741499213
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)