Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Злато свештеничка луди ловци на благо
#1
Легенди за "крвави" богатства поп Мартинa деценија јури пљачкаши у Русе. Ова скривена негде у катакомбама на литицама изнад реке Русе Лом, кажу мештани. До данашњег дана, од руке до руке да шире поцепану картице. Локални становници рекли легендама шапат. Они говоре о страсти, освете и смрти. Легенда шире века и није престао да отпусти машту пљачкаша. Већина страствени ловци круже Грамовитса пећина на простору између села Иваново и корпи.
Њихова нада је да пронађе познате четири тоне злата. Скривена у галерији зидом, постоје два улаза за своје и неприступачног. Зидне рефлексије играти злато, реци имагинарне приче пљачкаши у Русе. И Индијана Џонс ће ризиковати своје животе за такву неизрецивом богатству, они објашњавају, и настављају да траже своју срећу.
У XIV веку, лепа супруга поп Мартин био заробљенa од стране стратагем у кади харем. Мучен љубављу и жељом за осветом, свештеник се окреће од Бога, окупила хероје и прочитао да ублажи своју сјајну младу лепоту. Одред попа Кади каравана ухваћени у клисури између села данас Волово и боровима. Почевши страшан бој. Побуњеници су одузимале и побили све благо и златне кочије. Према легенди су крили огромно богатство у пећини у Поломието и мортаризинг улаз. Од тада проширила међу пљачкашима месту картицама. Свака од њих има право на аутентичност.
Многи напуштени рок манастира у региону су били предмет претреса благо ловац. Неке експедиције су изазвали разарање и вандализам. Крв и благо до данас, људи умрло. Два умро у августу 1998 у пећини у близини реке Лом, док у потрази за благом краљева. Трагедија се десила у области у којој Грамовитса битка одвија. Бивши полицајац Сабцхо Минев, 50, и 43-годишњи Христо Иванов је десеткована поље од подземног гаса. Група ископали 12-метар и у рок цркви XIV века Чудом жив трећи ловац на благо - Христо Иванов, 67 док су полиција и спасилачке радници доведени из тела мртвих и њихово преживљавање ОРТАК понавља као хипнотисани, да ће пре или касније вратите на овом месту. А ја ћу тражити зидом 4 тоне злата.
Вековима пре Поломието свака пећина је заштицени монаси. У уским галеријама пљацкаси су крцати кисеоника опремом. Да бисте наставили, често вам треба да дигну у ваздух стене. Али експлозије производе токсичне гасове.
До сада нико није успео у покушају богатство. За благо ловци траже утеху новчића из римског гробова. Мртви су положени у земљу са лонац пун новца. Они преминули могли платити скелеџија прелаз преко реке смрти.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)