Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Крвави Треасуре
#1
Особа која ми је рекла ова прича је бивши новинар који живи у Пловдиву. Скоро 30 година у регији Иамбол је радила на тему митског блага Инце харамбаша, који је према предању био сахрањен негде Бакадјитсите. Заједно са локалним полицајац на тајном задатку окупио групу благом и отишао у потрази за благом, и ако нађе, то пренесу на државу. Постепено, међутим, постало јасно да скривено благо тајна сила која је довела до лудила његова три љубавника.

Шеф рачуноводства, возач здравље газда и фолк исцелитељ из Иамбол наказу од док трагају за митско благо Инце харамбаша. Он каже да човек који је, заједно са закопано благо ловаца је желео златну Бакадјитсите област.

Који је пратио у стопу богатства не виде добро, солидан новинар. Легенда каже да је негде у брдима која су сат времена од Јамболу био крвав закопано благо годинама прикупљају пљачкаша из Инце. Негде под земљом оптерећење било 7-8 са златним турском Алтон, 17 лонци са драгуљима, две бакарне са златним орнаментима и два пиштоља. Нико не зна тачну локацију блага, али је сахрањен у близини садашњег села Каменетс. Када село звало Урум Еникиои где је као рекао Иовков "Инце" грбавац убити харамбаша, који је био његов отац.


Карта опсовао љубитеље скривених блага

"Када сам је наложено да урадим са овом причом, ја сам мислио да је слање ме да ухвати ветар Чим сам ушао у тему. Међутим, схватио сам да постоји велика тајна која не мора да се открије, да се не догоди горе ", каже бивши новинар. Један дан пре 30 година, он је био на послу када верзија, када је дошао у Иамбол човека који је себе представио као Аигара. Он се бавио биљем и народној медицини. Аигара новинар рекао невероватну причу о томе како је карта пронађен показује где благо сакривено. Он и још тројица ходали кроз брда када пада киша тешку кишу. Четири нашао уточиште у рок ниша. Док чека да се облаци како би растерала, приметили су да скала има велику пукотину која се протеже до горњег краја. Један од њих је почео са копањем штапом у њој и ископао ћуп запечаћен са терена. Када тегла побегао и отворила много труда, који се налази у четири плочице. Сваки од њих је осликао нишу која ставити заједно, показује тачну локацију скривеног блага.


Крвави благо далеко од змије убица

Мушкарци сматрају да је то нешто што је вредно и одлучио да га прода музеју, тражећи високу цену за наћи. Шеф Иамбол музеја је покушавао да узму таблице без новца. Мушкарци су одбили да их преда. Затим је отишао у Ванга, реци им шта држите у вашим рукама. Посланик им је рекао о блага Инце, али је упозорио их да не изгледа, не боли. "Љута змија чувар блага, које је пришао, она ће га убити", рекао је Петрич видовњак. Мушкарци не слушају њеним речима и одлучио да потражи сахрањен злата. У сваком случају донео жртвује кокошку која заклали пре него што су отишли. Већ нашао неколико ниша када дрво пало на њих велика жута змија. Гмизавци не повредити никога, али мушкарци се плаше смрти и зауставио претраживање. Сутрадан смо се растали, свако је на једној од плочица, узео у земљу и никада нису видели.

Неколико година касније, новинар сугерисао Аигара заједно наћи благо. Објасните да ли се сећате већина ликова насликаних у керамичкој картице и лако наћи место. Уредио зазвонио локалну полицијску шефа и затражио да буду укључени потрагу и криминолог. Дакле, група придружила младог поручника, који такође није веровао фикцију блага. Пре другог пљачкаши новинар и полицајац подносе научника, археологије и Старог енглеском језику. У потрази за благом трајала неколико недеља. Један по један, мушкарци открили ожиљке опоравио од Аигара из меморије. Пљацкаси већ трљају руке, осетивши недавне богатство. Двојица, који су били на тајном задатку, такође надао да ће пронаћи га да га пренесу на државу. Али онда изненада операција је отказана по налогу полицијских шефова и тужилаца у Јамболу.


Инце узео злато у уму пљачкаша

Након ових незгоде новинар зауставио се баве темом. Неколико година касније, он је схватио да су неки од људи који су у потрази за благом, изгубио разум. Један је био Аигара. Човек живи сада, али скоро 20 година није напустио просторију у којој је живео, рекао је новинар. Други, који је луд, јер богатство, некада главни књиговођа фирме у Јамболу. Његово име је Боби, а касније, када је добио надимак Маестро луд. Једног дана, док је стајао иза цивилне службе бироа, човек са два факултетским дипломама напуштена рачуне, зграбио бели лист папира и написао следеће: "Добро Господ глобалне моћи Односно УНЕСЦО, Уједињене нације циљ Директно и индиректно мазге су спремни Пуно ће бити... припремљен вечерас '. ћу кренути са фењерима маске ће бити направљен.. Обавештавамо вас да ће златне топови бити постављене у Бисаге. лампица ће поднети само бира места. " Од тог дана па све до његове смрти, Маестро, лутали улицама Јамболу и удружили са пролазницима да траже благо.

Трећи, који је очигледно окренуо благо, јер, како је виђен плочица је возио велики здравствени боса у Јамболу. У то време он је возио до Софије са сјајном Москвицх. Једном када се путује са шефом, зауставила поред пута, напустила његов шеф искочио из кола и добио на једном од брдима Бакадзхика. Тако сам почео да маше рукама и вриштећи за сафира и дијаманата, злата и платине. Данас човек може наћи у Иамбол покрету, машући рукама, носили беле панталоне, белу кошуљу и кравату.


Државна безбедност на трагу Алтон

Државни службе безбедности су такође на трагу легендарног блага Инце каже новинар. Често, као што је био са пљачкашима, чуо их помињати име из страха од некога Никола Ред. За њега, нисам ни милиционер укључени у групи. Само име Црвеног паралисан од страха у срцима других азила богатства. Један дан у Иамбол Аигара и тајно састали Црвена и одлучио да га прати. Отишао је директор историјског музеја и имао кратак разговор са њим. Већ сутрадан тајна операција новинар и полицајац је раскинут. Недавно, док читате књигу Димитар Иванов "Шесту дивизију", новинар је схватио да је ово уграђен међу пљачкашима тајне службе официра Николаја Цхервенков. Нико не зна сигурно, али је могуће да људи ДЦ су тајно ископао благо и она је дуго била извезена из Бугарске, рекли су они.


Рекао сам ову причу, јер сам недавно прочитао да је неко Давидка Антонов из Петрицх је сакупио четири плочице и планове да траже благо, рекао је новинар. Он сам каже да, пошто се бавио благом је чудне ствари се дешавају. Неколико пута је био близу смрти, а недавно је почела у време да изгуби памћење.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)