Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nesto lepo !!!
(28-01-2013, 08:37 PM)bravorauch link Piše:[quote author=Andrej link=topic=1483.msg13477#msg13477 date=1359394689]
Znaci jedan u Finsku ,a jedan u Norvesku ?

Svedsku i Norvesku. Imam dosta Finskih nozeva pa si permutovao  Smile
[/quote]

Ma mislio je prvo u Norvesku,a taj u Finsku taman ce da ti stigne do sledece sezone :-))))))
Odgovori
;D ;D ;D ;D ;D  .E  ,a sta kazes za ono motorce pored noza ?
Odgovori
(28-01-2013, 08:53 PM)Andrej link Piše:Pa dobro to ti je tu preko puta  ;D Wink.

Ma tu je preko bare  ;D
Odgovori
(28-01-2013, 09:24 PM)Andrej link Piše:;D ;D ;D ;D ;D  .E  ,a sta kazes za ono motorce pored noza ?
(23-01-2013, 10:07 PM)Andrej link Piše:i ovo
Motore znam da vozim  Big Grin, a oko izrade ne znam nista. Ali izgledaju lepo, pravi rucni rad, verovatno nije lako odraditi ih. Ne znam da li si razmisljao da ubacis kao bruseni metal na pojedinim delovima, mislim da bi izgledalo zanimljivo.

Citirao sam tvoje slike sa prve stranice, ali nisu se prikazale..
Odgovori
Moja dva nova ljepotana.Ko da su pravljeni za moju ruku.
[Slika: 002psh.jpg]
Odgovori
Ovo je bila proba,eksperiment.Secivo je od nosaca noza za manuelni strug a drska od Africkog oraha.Mislio sam da nece da prodje ali je otisao.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Svidjaju mi se oni koi imaju drske od vise vrsta drva.Inace svi su lepi!
Odgovori
Za svakog ponesto.
Odgovori
(30-01-2013, 09:50 PM)Andrej link Piše:Za svakog ponesto.

Moram da ti kazem da sam vidjao dosta rucnih radova, i neretko se desava da omanu, ali do sad sve sto si postavio je odlicno. Jednostavno si PRO za ovo. Kazi mi koliko ti je potrebno za izradu noza po porudzini, mislim vremenski.
Odgovori
Hvala Bravorauch.Imao sam mnogo lepse primerke ali su tako brzo otisli da nisam stigao ni da ih slikam tj.zaboravio sam,steta.Sve ovo sto sam radio je bilo uradjeno na brzinu, da tako kazem,jer sam to radio kod mene u firmi posle posla,zato sto sam tamo imao dosta alata za obradu metala i drveta.Sad sam sebi obezbedio malu radionicu pa cu ubuduce tu da radim,jer ove stvari nemogu da se rade na brzinu,a imao sam mnogo vise lepih ideja a nisam mogao da ih upotrbim.Sad sam poceo jedan damast noz,nadam se da ce da mi uspe .Interesuje te koliko bi mi trebalo za jedan noz.Zavisi od nekih stvari ali u proseku nedelju dana jer radim pomalo,nezurim.Ovaj zadnji sa ovim ukrasom od bakarnog pleha je kupio jedan lovac,nece da ga koristi hoce ga u kolekciji.Sta te vise interesuje ,lovacki ili kuhinjski noz .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)