Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saka i potkovica u kamenu
#21
Oba znaka su za pravac.u pravcu palca i ako potkovica ima rupe koliko rupa toliko arsina u tom pravcu.
Odgovori
#22
Sta bre Vi svi pričate ljudi ???? Koji jezik da naucim da bih Vas razumeo ????
Odgovori
#23
(05-11-2012, 09:54 AM)dipsy link Piše: Jel mozda kome ovo sta poznato,ovo je isto iz okoline,nisu ti kamenovi o kojima sam pisala,i nisam sigurna dali na ovima nesto ima,kad odem dole napravicu licno bolje snimke,samo eto to je isto bukvalno na po sred njive stoji....a inace ravnica je tu
[Slika: 330bj39.jpg]

Ово камење би требало боље истражити, скоро сам сигуран да се ради о метеорима!!???
Odgovori
#24
HAH DRUGA ZENA ...
Odgovori
#25
Не знам Жућо на кога циљаш кад кажеш "друга жена", али ако мислиш на мене, погрешио си. Што се тиче смеха, кад би знали да један овакав метеорит на тржишту постиже вредност већу од доброг ћупа злата, не би се тако смејали! За оне који знају где се налазе ови метеорити то би требао да буде сигнал да одмах оду и сместе их на сигурно док није касно!!! Ту првенствено мислим на колегиницу Дипси, која их је прва запазила и усликала, тако да по мени има предност!! Овде су у питању реално "два ћупа" које нико не види иако су на површини!!!???
Odgovori
#26
Sako nisam MISLILA na tebe
Odgovori
#27
ŠTO SE TIČE METEORITA ,PROČITAH SADA MALO, PISAO SAM O TOME POOODAVNO.POSTOJE TRI VRSTE METEORITA PO SATAVU I DVE GRUPE PO NASTANKU. KARAKTERISTIČNO SA SVAKI METEORIT JE GORELI DEO KOJI NIKAKO NE MOŽE DA SE FALSIFIKUJE. GVOZDENI METEORITI SU NAJJEFTINIJI A NJIHOVA CENA PO GRAMU SE KREĆE OD 5 EURA PA DO 50 EURA. NE SEĆAM SE GDE SAM O OVOME PISAO DA SE NE PONAVLJAM A AKO TREBA OBJASNIĆU KAKO PREPOZNATI PRAVI METEORIT..
Odgovori
#28
У праву сте, најважније је истаћи да су метеорити у 90% случајева магнетични, као и то да треба да имају фузиону кору! Они који нису магнетични имају бољу цену!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)