Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legenda o Pop Martinu
Milane pa nezameravaj ja nisam toliko pismen kao ti toliko razumem i kapiram svi po malo gresimo svima veliki poz
Odgovori
Ma niko ovde više nije pismen ili nepismen. Svi smo ti Himoviću u isti koš strpani s brda s dola. Nemam ti šta drug zamerati. Samo cepaj brat.
Odgovori
Over sam ocenjujes I predvidjas  nema tu iznenadjenja,nego samo napred  za sve to vazi pozz :-)
Odgovori
sto se tice pop martinove legende ona se protumaci na vise nacina dokazano je vise puta po njegovim spisimo i ostave bile prazne to znaci da je premestavao svoje pare ali po nekim spisama veliki deo para preneseno u bugarsku i kad je hteo da vrati u srbije doslo do koskanja izmedju njega i vlcana i vlcan ga je ubio i on je sahranjen u jednoj pecini u bugarsku sa svojm kapitalom gde posle toga vlcan se mnogo pokajao nekom drugom prilikom stavicu orginal bugarsko pisanije pozdrav
Odgovori
Postovani forumasi,

postoji vise ostava gde se nalazi mehanizam Smuk...negde je manji negde veci.Recimo bio je jedan izmedju Bora i vrela Mlave.Postoji i nacin da se deaktivira.Na moje iznenajdenje saznao sam da ti mehanizmi jos uvek rade a nisu od zlata a nije ih postavljao Pop Martin vec ih je on tu zatekao.
Slazem se sa g.Milanom i g.Kosacem da netreba ici tim putem jel ima uvek otvorenih malih ulaza koji su nesto dalje od same lokacije.Ti mali ulazi su jedva da se covek uvuce ili provuce kroz njih da bi se doslo do hodnika pa onda na put.

Ja licno nisam trazio kod Poganova,ali najlogicnije je da je ulaz neposredno i u vidokrugu gde je bio stari manastir.

Niko do sada nije spomenuo kljucni znak koji mora da bude uklesan na ulazu a to su dve ukrstene sablje i Rimski broj koji oznacava koi je to trezor.

Da Vam dam jos jedan detalj koji je doduse spomenut ali ste vidim svi presli preko njega i niste shvatili znacaj , a on oznacava tzv.Majstorsko pismo......prava mapa a samim tim i mesto pravog trezora su 3 tacke kao piramida.

Da li neko od Vas ima mapu ili opis sa tackama i sabljama?

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Geomantijsko tumacenje : " 3 tacke kao piramida ".
Tradicionalno negativna figura koja pokazuje gubitak onoga sto se poseduje.Izvrnuta vreca iz koje izlazi sadrzaj.Smanjenje i ogranicenje uglavnom materijalne prirode.Osipanje dobara zbog lose srece,loseg vodjenja,lose proracunatih rizika,ili lose utrosene energije.Zrtva je onaj ko je daleko ciljao.
Da se kompletira tumacenje neophodne su jos jedna,ili dve,ili tri,ili cetiri tacke neposredno povezane sa navedenih "3 tacke kao piramida'.Valja ih potraziti i pronaci. U zavisnosti od rasporeda tih ukupno cetiri do sedam tacaka,sledi precizna geomantijska analiza.Navedena simbolika se ponajvise odnosi na "dve izvrnute vrece...",kao dve piramide jedna iznad druge,  ... latinski amissio,sto znaci gubitak.Ipak,ovaj znak nema niceg fatalnog,vec se javlja kad covek prevrsi meru...
Odgovori
Postovani g.Branko,

nemogu da se slozim sa ovim tumacenjem jel su 3 tacke kao piramida uvek bile simbol najviseg Boga i Svetog Trojstva......i ima tu jos mnogo ezoterije ali sada nemam vremena da obrazlazem sve.Ovo sto ste Vi pisali vise odgovara modernim tumacenjima Geomantije ljudi koji nemaju inicijaciju da bi mogli da se bave Divinacijom,tako da postoji i unutrasnje tumacenje koje je radikalno drugacije prirode.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Kad kazem 'gubitak' to podrazumeva i izgubljen zivot mumificiranog faraona u piramidi.

Da li Ti zaista mislis da je za ispravno tumacenje klesanih znakova na steni neophodna inicijacija,Divinacija...mozda sertifikat ? Ako je tako,onda je to poruka skoro svim tragacima,ukljucujuci I drzavne,da se odreknu aktivnosti I orijentisu na druge hobije ?

Zasto se onda pronalasci dogadjaju I neupucenima ?
Odgovori
Postovani g.Branko,

ja uopste nisam govorio o pronalazacima vec o Geomatiji i njenom tumacenju.A to je osvrt na Vas tekst koji govori o Geomantiji,gde se pogresno razumeli sta znace 3 tacke na mapi i na ulazu u trezor.Za to Vam nije potrebna Geomantija vec ste Vi to ukljucili kao Vas vid razumevanja.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
(08-07-2015, 11:29 AM)Vudi Alen link Piše: .

Niko do sada nije spomenuo kljucni znak koji mora da bude uklesan na ulazu a to su dve ukrstene sablje i Rimski broj koji oznacava koi je to trezor.


S postovanjem,

Vudi Alen

pozdrav!
kojih dimenzija  treba da je rimski broj?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)