10-06-2015, 09:59 AM
(09-06-2015, 10:59 PM)himovich link Piše: MILANE nema sta da crtam za MAKAZU ja sam rekao kad se doblisis cujes ZVUK cudan i ima znak ali to necu da pisem cekam neko da pise ako zna neko ali neverujem tesko je milane veruj da je tesko da doces do makazu evo i ovo cu reci da znate TESKA PLANINA CUDNA PLANINA I TESKA A DO MAKAZU DA DOCES PLANINA JE SUVA NEMA NI KAPKU VODU DA SE PIJE OVO JE ORGINAL POZ SVIMA
Moj @Himoviću druže moj i kućo ne molovana,
Ljudi stigoše na mesec i mars a neće da stignu na tvojoj planini jer nema vode ? :
Ne znam o kom i kakvom ORIGINALU zboriš, ali nema moj druže milion ORIGINALA, pa ga sada svaki drugi od nas poseduje, može o njemu da raspravlja i to javno ovde na forumima. Htedoh te nešto pitati za neke baš MAKAZE a ne MAGGGGGAZE, koje se nalaze ucrtane na nekom bezveznom papiru, ali nema veze. Izgleda da se ja i ti ili ne razumemo ili ti mudruješ sa stalno istim odgovorima da je TEŠKO i da je PLANINA TEŠKA I SUVA, da si ti KLJUČ i sve se tako vrtimo u krug i nadmudrujemo rečima.Namerno izopačuješ i pišeš neke reči glumeći da ne poznaješ gramatiku. Verovatno je sve to zabavno za one koji čitaju. Sve mi se više čini i verujem da si neozbiljan igrač i zabavljač po forumima, a takvih ima sijaset.
Živ ti meni bio, rešiće njega Laki kad-tad sa ili bez Himovića -KLJUČA. Papir trpi sve kao i pisanje po forumima.
Svako ti dobro želim moj Himoviću.