Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legenda o Pop Martinu
(09-06-2015, 10:59 PM)himovich link Piše: MILANE  nema sta da crtam za MAKAZU ja sam rekao kad se doblisis cujes ZVUK cudan i ima znak ali to necu da pisem cekam neko da pise ako zna neko ali neverujem tesko je milane veruj da je tesko da doces do makazu evo i ovo cu reci da znate TESKA PLANINA CUDNA PLANINA I TESKA A DO MAKAZU DA DOCES PLANINA JE SUVA NEMA NI KAPKU VODU DA SE PIJE OVO JE ORGINAL  POZ SVIMA

Moj @Himoviću druže moj i kućo ne molovana,
Ljudi stigoše na mesec i mars a neće da stignu na tvojoj planini jer nema vode ? :Smile
Ne znam o kom i kakvom ORIGINALU zboriš, ali nema moj druže milion ORIGINALA, pa ga sada svaki drugi od nas poseduje,  može o njemu da raspravlja i to javno ovde na forumima. Htedoh te nešto pitati za neke baš MAKAZE a ne MAGGGGGAZE, koje se nalaze ucrtane na nekom bezveznom papiru, ali nema veze. Izgleda da se ja i ti ili ne razumemo ili ti mudruješ sa stalno istim odgovorima da je TEŠKO i da je PLANINA TEŠKA I SUVA, da si ti KLJUČ i sve se tako vrtimo u krug i nadmudrujemo rečima.Namerno izopačuješ i pišeš neke reči glumeći da ne poznaješ gramatiku. Verovatno je sve to zabavno za one koji čitaju. Sve mi se više čini i verujem da si neozbiljan igrač i zabavljač po forumima, a takvih ima sijaset.
Živ ti meni bio, rešiće njega Laki kad-tad sa ili bez Himovića -KLJUČA. Papir trpi sve kao i pisanje po forumima.
Svako ti dobro želim moj Himoviću.
Odgovori
MILANE znas da te postujem mislim da si dosta stabilan u forum i znam da znas dosta i krivo mije i dosta se macis neznam koliko godina samo se bavis i krivomi e za takvi kako tebi neko slicno sve pricaju znaju ali ja moje da kasem da nema nekoliko sata vide do se doblisis u MAKAZU ja mislim dasta vi je dobra informacija ovo je orgin ako nerazume te meni i nikad necete i niko naci tu sta se trasi poz svima
Odgovori
(10-06-2015, 11:24 AM)himovich link Piše: MILANE znas da te postujem mislim da si dosta stabilan u forum i znam da znas dosta i krivo mije i dosta se macis neznam koliko godina samo se bavis i krivomi e za takvi kako tebi neko slicno sve pricaju znaju ali ja moje da kasem da nema nekoliko sata vide do se doblisis u MAKAZU ja mislim dasta vi je dobra informacija ovo je orgin ako nerazume te meni i nikad necete i niko naci tu sta se trasi poz svima

Poštovani @Himoviću,

Da te ne respektujem i poštujem , ne bih ti se obratio, jel de?
Da nemam nešto u rukavu, svakako se ne bih konsultovao sa tobom ili nekima kojima smatram da su fer i korektni i da bi eventuano mogli da pomognu, ali fer i korektno. Sedeti samo i pisati na forumu je van svake neke ozbiljnijeg pokušaja i mog i tvog da se nešto promeni. Znači možeš i ti u Nemačkoj da sediš taman koliko ja u Austriji i da trabunjamo po forumima, ali nam to , niti meni niti tebi neće ništa promeniti u lomljavi kičme ovde gde smo.

U koliko smatraš da ti, kao stari učesnik svih foruma , možeš svojim znanjem da nešto pomogneš, ma kojima od nas, onda pomogni jer pomažeš samome sebi naravno!
U koliko se svako tvoje ilaganje završava sa TEŠKO, NIKAKO,  PLANINA TA I TA JE TEŠKA, ZGONETNA ,.........  bla,bla, bla , onda se svako pisanje na forumu sa moje ili tvoje strane može samo smatrati nekim pisanjem iz dosade ili pak da eto nemamo šta da radimo i istresemo se ovde sa po nekim bezveznim pisanjem tek da zanimamo narod oko nas?

Imaš moj meil od pre dva dana, koji ne verujem da si otvorio. Moraš da shvatiš da neke stvari nisu i ne mogu biti za javnu konverzaciju na ma kom od foruma. Naravno, tvoj je izbor da li ćeš nekome nešto da odgovoriš ili ne, ali ja nisam čovek koji samo priča, već radim na nekim stvarima da se nešto iz svih tih priča i pričica i realizuje a ne da se samo prepucavamo u beskonačnim pričama. Od toga se ne živi moj Himoviću.
Da sam sveznalica i da sve , neke stvar, apsolutno doslovce znam, svakako se ne bih tebi obratio sa namerom da te konsultujem oko nekih stvari. Više glava više pameti - bilo i biće.
Eto samo u tok kontestu sam hteo samo da čujem tvoje mišljenje, ali sasvim više nebitno. Ima i ona stara koja kaže: Tuđa ruka svrab ne češe, pa se u tvom slučaju izgleda može primeniti.
Živ ti meni bio i izvini na smetnji sa moje strane. Živ ti meni bio, jer nikome, pa ni tebi nikada nisam ništa loše pomislio u životu. Sreću nikome , niti ja niti ti možemo da uteramo ako je neko neće sam uzeti, a stoji ti na dlanu.

Pozdrav još jednom,
Odgovori
Ljudi, evo ja cu jos samo ovoliko da kazem.
Za svaku pecinu postoji resenje, zove se LASER.
Cudna, i jes malo skupa sprava, ali ti nacrta svaki tunel, svaku ostavu koja postoji.
Odgovori
E ovo prvi put čujem,ajd molim te Torlakza možeš li malo bolje objasniti ako nećeš javno onda na pp.
Odgovori
    OVO JE SAD POSTAO PRAVI CIRKUS  ;D Neznam dal da se smejem il da plačem od "muku" ?

Ajd pa ovi "stariji" tragači i forumaši što se već godinama prepucavaju čija je ispravnija i tačnija zabeleška od ko zna koga tamo nađena i zapisana i koji imaju dosta toga da kažu ali (slažem se) nije sve za javnost .... već ove tzv "NOVAJLIJE" ... ulete tako ko u autobus i dreknu.. JA IMAM KARTU ... NEĆETE DA ME PREVARITE ...  ;D  i gura se da sedne negde , a ovi što već odavno "putuju" samo malkice podignu glavu sa novina koje listaju i krenu da se prave kao da ništa neznaju ili sve znaju ali i znaju da okreću znake pored puta u pogrešnu stranu , pa se posle još i ljute što se još neko usudio da to isto radi ... jelte.. drznuo se da kopira stare finte  8)

Ej vi "mlađe" kolege ; za vas važi izreka: " STARA MESTA - NOVE BUDALE" !!!

A za starije kolege (uključujući i mene): KAD SVE ZNATE (znamo) ŠTO NE VADITE PA U PENZIJU DA VAS (nas) BOG POGLEDA  Big Grin Wink

Ovako vajde nema. Niti će ko šta na ovaj i ovakav način da uradi niti će novi nešto da nauče. Doduše ima ih koji nešto i URADE ali se ne hvale ili bar ne provociraju ostale... a takvi su ili nezadovolji količinom ulova pa bi JOŠ DA VADE ili SU VADILI ZA DRUGE  8) ILI SLATKI BRATE ŠTO KAŽE NAŠ NAROD ... ALA LAŽEEEEE ;D
Odgovori
Milane ja cesto nepisem samo kad vidim da je neko u zabludi  posto GRBAVA BABA NIJE IRGINAL I HTEOSAM  da pomognem de se ne maci covek ako mislite da je to grbava baba ondak terajte i  mislim da ja nikome nista nisam navrecao tu pa nikome ni lose nemislim nego poselim svima srecu posto poznaem orginal staru planinu a neko kad pise da je zna ondak je grevoda da luta po kreskom evo pak cu da kasem BABA GRBAVA dali znate sta treba da proce covek dok se nace BABA  jedan kop znakova pret BABU ima mnogo znakova i BABA se ne gleda samo ot jedno mesto a dok doces na mesto da gledas BABU  treba ti veliko znajna posto mose da se izgubis i da lutas i nista i umreces bez vodu ja pisem tacno a vi kako hocete budite SREKNI i toliko sta ima neko da vam kasem kako treba ja mislim dosta sam ovde napisao ali nekako spavate ili se braviete ili neznate ili nemate srecu treba da se veruje ako se ne veryje  nema nista i evo naj tacno BABU IMA VEDRO U GLAVU  a za drugo necu da pisem milane mosda smo dosadni ali staces pa i nemogu da gledam neko cabe da luda i da gubi vreme troskovi i tako dajle kad nesto tdrdim da je tako tako kad nesto neznam necu ni da pisem ja se izvinim ako sam neko pogresio  ja mislim da nisam poselim svima srecu poz svima
Odgovori
Sto se tice ove izreke "Ej vi "mlađe" kolege ; za vas važi izreka: " STARA MESTA - NOVE BUDALE" !!!"
Ja se bas i ne bih usudio tako nesto reci...
Razlog: dosli mangupi "stare kajle" kopali ljudi, doneli neke grdne skenere, neke aparate sa sondama 1.5 x1.5 i pokusavaju da presecu tunel koji ulazi u baranicu.
Posle ukopavanja videli da su omasili tunel, i posto je pocelo da svice, otisli sa mesta. Sutradan decko izasao sa kakoga oni zovu "piskavac" koji ide do 30 cm u dubinu, i u njihovoj rupi iskopa na 10 cm-a neciju zaostavstinu od 15-ak dukata.
Tako da su oni stariji tragaci iskusniji sa svojim iskustvom i sondom 1.5 x 1.5 metara po...ali...
Odgovori
NISU TO STARE "KAJLE" .. TO SU NEZNALICE I BUDALE  Wink
Odgovori
Hahhaahhahaahha.... moj Himoviću, igramo se gluvih telefona, Ja te pitao jedno, ti odgovaraš drugo i na kraju si završio sa nekakvom Grbavaom babom

[Slika: s10275.gif]

Ako smo očigledno malo zasmejali ostalo društvo, dobro jeste. Smeh je koristan i podstiče bolji rad srca.

Ma slažem se ja Groto sa tobom u većini slučajeva. Najgori su ovi što ćute jer ne znaš dal se vode il se jašu. A za penziju?
Pa verovatno nisam nagazio nešto veće , poput Himovićeve magaze, pa mi fali nešto malo još za srećnu i berićetnu penziju. Eto to me muči moj Groto kao i tebe i možda još neke pojedince. Ako bude, bude, ako ne dovoljno od Boga i ovoliko koliko je dao, šta se tu može prijatelju. Ja priznajem da sam sitan igrač pa eto još uvek pitam po nešto što sumnjam ili ne znam, ali mrka kapa od ovih starih kolega. Zato sedi tako sitan i gledaj si svoja posla ( odnosi se na mene naravno) [Slika: s6860.gif]

Da je samo zdravlja, ostalo ćete naći i kod kineza.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)