Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legenda o Pop Martinu
zdravo prate nisam ovo ocekivao od tebi ja neznam sta selis ja samo sam kteo davam nesto pomognem jasam cist srbin i zato vas trasim ali vi neznate da me cuvate dasam kluc vi sta trasite jasam edinac srbin cist ko zna tacno a vi kako siptari di dali znas sta si napisao mislim da vredis ti si kurva i tesko i molimte nezameri ja se izvijneavam mnogu ali krivo mi je ja hocu davam dam nesto ali ne tako i citajte svi sad sad mora da kasem sato milane kteo da dolazis kot mene vamo sta sam ja lepi i kad sam te odpio necu ti si poceo vako kako SIPTAR da mi vratis sta hoces jasa lepo reko sta te maci reci a ne ti meni mentalni jasam za tebi car kostandin samo nemam elenu toje milane neznam sta treba da vi serviram u gotovinu trba opinci da skinete pop martin kase a ja himovic kase daj budi dobar a ne kako SIPTAR i tako nikako nema sansu reci svi NEKA ZNA SASTO SI SE SPREMIJO DA DOLAZIS KOD MENE A SAD IZAZIVAS JA NEZNAM TACNO STA JE PRATE TAKO NIKAKO NECETE NACI ORGINAM POP MARTINU ZNATE KOJE POP MARTIN VERUJTE TESKO VIDIM TA SE TRASI I SE PISE DOSTA VREME SAMO VAS CUJEM I CITAM I NEMOGU VISE I ZATO SAM TU DA VAM POMOGNEM TYRSITE A KASETE FALA BOGU DA GA NE NACEM I ZATO KASEM I JA NEZNAM STA TRASIS POSLEDNO VREME TE IMA NOM STOP RANIJE TE NEMA I KOLIKO SAM TE TRASIJO A SAD SI TU NOM STOP TU JE ZA MENE CUDO PIOSI U FURUMA OTVIREN JA TI PISEM NE ODGOVARAS SAMO TAKO RADI PREVARANTI I NEZNATE DA ME CUVATE TRASITE KO ZNA TACNO MISLI SIPTAR ZNA IDI I TRASIGA SAD HIMOVIC NIKAD NECE DAVAM KASE NISTA TRASITE JOJ MNOGU GODINA KAKO STA TRASITE I NIKLAD NECETE TO NACI DASAM TI ZPOR VIDECES STA JE ORGINA I TO CE DA BUDE ali bice ti kasno veruj poz
Odgovori
Jos malo dovicejna i pozdrav svima
Odgovori
EVO pozdrav tu je tomic i himovic i da ne zaporavimo pop maritinu cist rsbin a ne siptar i na kraj himovic  kluc i kraj
Odgovori
(27-07-2012, 12:30 AM)himovich link Piše: zdravo prate nisam ovo ocekivao od tebi ja neznam sta selis ja samo sam kteo davam nesto pomognem jasam cist srbin i zato vas trasim ali vi neznate da me cuvate dasam kluc vi sta trasite jasam edinac srbin cist ko zna tacno a vi kako siptari di dali znas sta si napisao mislim da vredis ti si kurva i tesko i molimte nezameri ja se izvijneavam mnogu ali krivo mi je ja hocu davam dam nesto ali ne tako i citajte svi sad sad mora da kasem sato milane kteo da dolazis kot mene vamo sta sam ja lepi i kad sam te odpio necu ti si poceo vako kako SIPTAR da mi vratis sta hoces jasa lepo reko sta te maci reci a ne ti meni mentalni jasam za tebi car kostandin samo nemam elenu toje milane neznam sta treba da vi serviram u gotovinu trba opinci da skinete pop martin kase a ja himovic kase daj budi dobar a ne kako SIPTAR i tako nikako nema sansu reci svi NEKA ZNA SASTO SI SE SPREMIJO DA DOLAZIS KOD MENE A SAD IZAZIVAS JA NEZNAM TACNO STA JE PRATE TAKO NIKAKO NECETE NACI ORGINAM POP MARTINU ZNATE KOJE POP MARTIN VERUJTE TESKO VIDIM TA SE TRASI I SE PISE DOSTA VREME SAMO VAS CUJEM I CITAM I NEMOGU VISE I ZATO SAM TU DA VAM POMOGNEM TYRSITE A KASETE FALA BOGU DA GA NE NACEM I ZATO KASEM I JA NEZNAM STA TRASIS POSLEDNO VREME TE IMA NOM STOP RANIJE TE NEMA I KOLIKO SAM TE TRASIJO A SAD SI TU NOM STOP TU JE ZA MENE CUDO PIOSI U FURUMA OTVIREN JA TI PISEM NE ODGOVARAS SAMO TAKO RADI PREVARANTI I NEZNATE DA ME CUVATE TRASITE KO ZNA TACNO MISLI SIPTAR ZNA IDI I TRASIGA SAD HIMOVIC NIKAD NECE DAVAM KASE NISTA TRASITE JOJ MNOGU GODINA KAKO STA TRASITE I NIKLAD NECETE TO NACI DASAM TI ZPOR VIDECES STA JE ORGINA I TO CE DA BUDE ali bice ti kasno veruj poz

E moj Tomiću ,Himoviću na stranu što neznaš da pišeš, ali očigledno neznaš ni da čitaš šta je napisano!?  Pa ipak to te ne sprečava da sve nas nazivaš šiptarima, a mene  kurvom i prevarantom...... Ako bilo gde budeš našao na ovom forumu da te je iko od nas nazvao šiptarinom ili nekim drugim pogrdnim imenom, pronađi i navedi ko ti je i kad rekao?  Uostalom koji će se izrazi koristiti na ovom forumu, ne odlučujem ja, već je to stvar ukusa i dozvole samog administratora ovog foruma. Mene to nimalo ne pogađa a ostali korisnici koji čitaju ove bljuvotine neka se sami izjasne, ja nisam ničiji advokat. Koja je gornja granica lepog ukusa i domaćinskog vaspitanja je opet stvar administratora ovog foruma.
    Tek istine radi, niko tebe tomiću-himoviću nije tražio niti jurio po forumima - sam si se nudio, pozivao i tražio kontakte bar među najmanje 20 korisnika samo na ovom forumu. Ne verujem da te je iko od njih hladno odbio i dozvolio da kažeš "šta zapravo želiš"? To je slučaj i samnom i to ne poričem. Saslušao sam te korekno i kada sam ti predložio ovde na Chatu ovog foruma, citiram: " Pa dobro ako imaš neke znakove, hajde da se spustimo i dodjemo do Makedonije". Ti onda pitaš: "A zašto ćete da dodjete?"  Zadnja moja poruka na čatu je bila : " Pa eto da dodjemo da beremo kupine" i time sam završio bilo koje dopisivanje sa tobom. Šta zapravo ti hoćeš, ja te veruj mi ne razumem! Ko te razume kontaktiraj sa njim a mene koji nisam zainteresovan ostavi na miru. Ni jednog trenutka, pa ni dok ovo pišem, te nisam niti uvredio niti izgovorio i jednu ružnu reč tipa : šiptar, kurva, prevarant......  kao što ti činiš! To je odraz tvoje kulture i vaspitanja koje ni ovom prilikom ja nemam nameru da merim.  Vrata za saradnju su svima otvorena i svi ovi forumi su u tom duhu i otvarani ali svakako nisu otvarani da neko nekoga vređa ako bilo ko ne želi neku saradnju sa nekime po svaku cenu. Ima li razloga da zbog toga nekoga neko naziva KURVOM, ŠIPTAROM ILI PREVARANTOM ????
Odgovori
ovaj himovic ili tomic ili bolje ova nepismena budala na koji mu je dopusteno da radi sta hoce na ovom forumu a neznam zasto, bas je preterao,da vredja coveka koji se trudi da pomogne svima i preko ovog a i preko svog foruma,to je nedopustivo,a i vredeja sve nas i mogu reci da se zajebava sa svima nama.zato bi zamolio admina da ucini nesto oko njega,jer stvarno naq koju temu da se vodi neku diskusiju on se tu umesa sa komentarima koji nemaju veze sa tom temom,i sve rasturi i sve nas iritira,a ti nepismenko ako znas nesto slobodno objavi dfa vidimo pa i ti sta znas,a ocigledno nista neznas i nemas pojma,osven da vredjas ljude i da iritiras sve kolege,i ako imas barem malku nesto ljudko u tebe da se smesta izvinis milanu,i shvati jednom da ovi forumi su za da se pomazemo i druzimo,a ne da se pravimo ko je jak i ko sve zna a u stvari ti himovicu nemas pojma od nisto,jer nisto ni si ni pokazao za da ne uveris nego samo ne iritiras,nema temu na koju ti se najavis sa tvoim glupim i nepismeni komentar a izgleda da ti e to cel,zato molim admina da hitno preuzme nesto u vezi tebe,ako ne ovaj forum ce prerasti u diskusije na tvoje gluposti.tolko od mene,nadam se da nisam neko navredio ako ne izvinjavam se,pozdrav do sve kolege.
Odgovori
OK ja sam kriv mislim malo nemate sprema mene postovajne moraosam tako davam kasem post prvi ste rekli ja sam mentali budala tacno sam budala znaci davam kasem mesto i nisam mentali e nema na gotovu i mora tako davam kasem i da se izrazim ja tako nikad nisam pisao ja neznam nista sve je kreska izvinite i molim vas da zaporavimo ovo vise ja se izvinavam i sarapt ja nisam pismen ali treba da se postujemo i to se vidi da nevredite toliko ot mene izvinite kreska i neznam nista poz
Odgovori
NA NEKE STVARI COVEK PROSTO NE TREBA DA IMA KOMENTAR .Jesam ispao drveni advokat . a nisam ocekivao ni ovakvo ponasanje od onog coveka . Mislim da svi i celi forum zasluzuje izvinjenje od tebe brate himovic .
Odgovori
Nema ni jedan osigurac a da mu licna ne pregore.Opustite se bre malko pustite dok cukate po toj sokocalce  neku dobru muziku nek vam poje neka dobra snajka.Duze ce vi traje licna a iz kompjukterce  nece ide golem cur.Sve dok je iskreno posteno i  opusteno ne bojte  se nisto  .
Odgovori


Citat:E moj Tomiću ,Himoviću na stranu što neznaš da pišeš, ali očigledno neznaš ni da čitaš šta je napisano!? 

kao sto vidis ovo si ti napisao ili nisi?
Vidovit nemoram da budem da primetim da admin nije reagovao na neka pisanja, ali sam zato tvoju sliku odradio i primetio da si obican prevarant. Niti si iskopao ono zlato niti si ga kad video. Za tvoju inf. diplomirao sam informatiku, kompjuteri su mi u krvi a tvoja slika je obican falsifikat, imas vise razlicitih frejmova po slici nego li skandal kad dodaje poznatima devojke pod ruku.
Pokrij se, nemoj da ti iznesem sve na videlo pa da te ljudi prezru.
Odgovori
budi hrabar a ne pobegulja samo tako mozes resiti svoje snove a veruj samo ti je na ovom forumu i SANSA! Ako je ne iskoristis sad neces nikada jer ona se ukazuje samo jednom u zivotu a nikad i ne sanjas koga sve to od poznavalaca imas na suprotnoj strani?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)