Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spisak toponima iz mojih planova
#51
Citat: od ZOORO » 19 Jan 2011 13:03

Pozdrav svima vama, Ja sam iz Bugarske i mislim da od planova plandziJa postoJe stvari koJe se nalaze u Balgariia.Izvinete me šta greške sam to uradio u pisanoJ formi, ali mogu da govore i razumeJu više nego srpska pisha.Pozdravi i uspeh svi na ovom forumu.
Zoro,dugo vremena posedujem jedan plan za podrucje oko reke Ogoste,ako te to interesuje javi se!
Odgovori
#52
Pozdrav za Panki
Ja ga imam ovaJ zapis na selo Oresak.Blagodaria vam za vaše vreme koJe ste posebno pisati..Pozdravi i uspeh .
Odgovori
#53
Pozdrav za popmartin .
Sve što se odnosi na mene blago zainteresovani.Kako mogu da urade kontakt sa vama, ako želite da vam daJu Skipe ili da mi pošaljete svoJe.Pozdravi I uspeh Smile SmileSmile .
Odgovori
#54
Citat:ZOORO »
Pozdrav za popmartin .
Sve što se odnosi na mene blago zainteresovani.Kako mogu da urade kontakt sa vama, ako želite da vam daJu Skipe ili da mi pošaljete svoJe.Pozdravi I uspeh .

Kontaktiraj Admina,on ima sve nase meil adrese,pa ako ti hoce dati? Ovde nije dozvoljno davati nikakve kontakt adrese ili telefonske brojeve! Pravilo kojga se svi pridrzavamo!
Odgovori
#55
Zooro od mesta koje se pominju na sajtu anticadavsdava imam planove za : kvocku sa 7 pileta ,svinju sa 12 praseta, devojku sa kobilkom ,srnu,ga(e)rgovu dupku i jos mnogo toga .Zamolio bih te da zainteresovane clanove sa tog sajta uputis na ovaj forum jer se zbog nepoznavanja bugarskog jezika i pisma tesko snalazim na vasem forumu.
Odgovori
#56
da li je nekom poznato selo kukavica?
Odgovori
#57
to je stari naziv sela Bogdanovac na Suvoj planini
Odgovori
#58
Pozz plandzijo,vidim da si u svojim spisima naveo i ,,Mrtvica,,ja zivim u Mrtvici,pa bih te zamolio da mi napises taj plan.Hvala
Odgovori
#59
Trazi se vodenica u Mrtvicu i sve ukazuje na to da je negde u podnozju Suve planine.Da li je Mrtvica reka ,selo ili se jednostavno tako zove to mesto na kom se ona nalazi to ja neznam .Ovde na ovom forumu postoji prilicno detaljan opis kako bi to mesto trebalo da izgleda.
Odgovori
#60
Poz plandzija,nazivi Dojkinci,Popova cuka,i dupni kamen su mi poznati,da se na mestu dupni kamen ne trazi krojaceva pecina mozda,ili?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)