Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: Grobnica ili (?) Uglavnom lokalitet sigurno
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3 4 5

konan

Ovaj lokalitet sam prnasao prosle godine i ove godine cu raditi dalje na prokopavanju.
Deo ovoga smo otkopali i usli smo u jednu predprostoriju tako da dalje moramo da kopamo pod velikim rizikom obrusavanja mada ima postojeci stubovi.
Mislim da se radi o Rimskoj grobnici ili uopste rimskom objektu, po nalazimo koje smo nasli i po nacinu gradnje, moguce da je grobnica , neznamo jos sta bi tacno moglo biti, ali sam ulaz i opeka nam sugerisu da je grobnica.
Bilo je lomljenog stakla plave boje, rimskih bronzanih para ,i perle od ogrlice ili narukvice nismo sigurni.
sa kopanjem nastavljamo uskoro tako da aktuelne slike nalaza cete imati priliku da vidite iz prve ruke, ako nesto bude bilo.A nadamo se da hoce.
Pozz konan

[Slika: 33oqihl.jpg]

[Slika: 24y1kz7.jpg]

[Slika: 65zfpc.jpg]

[Slika: 33kt2et.jpg]

[Slika: 157p6g.jpg]

[Slika: 18ngux.jpg]

pehina11420

Prijatelju,Vi ste se bas potrudili oko ovoga...toliko iskopane zemlje,svaka cast! Nego,nemoj da cekate puno,istrazite to i neka Vam je sa srecom...pamet u glavu.
U pitanju su rimske terme

APIS

Banjanje  rodjo banjanje.
ovaj nalaz je pod drzavnom upravom i nemoj da pricas da si ti pronasao.Moj drugar arheolog je radio i radi na ovome, a trenutno se nista ne radi jer nemaju kes.

sarapt

donce ti za rusite le si ili za amerikancite,aj odjebi 8) :o

Stibera

Ova e rimska terma po ciglite vakvo ima i vo skupi herklea ... ima tuka nekoj izvor tie vo izvori frlale pari za sreka Smile ...
di se nalaza ovaj lokalitet ocem da kopam kad arheolozi nemaju kesa da odradim ja bez para necu im nista naplatiti...
stobi je dosta interesantna lokacija to bi isto moglo da se odradi ako nekoga zanima aj pravimo medjunarodnu ekipu ko pink panteri

konan

Donce, blage veze ti nemas sa ovim lokalitetom, ni ti ni drzava.Bodo, Kursumlija (okolina)  je u pitanju

Ima tamo i rimskih rudnika , povrsinskih kopova . Sada je puno zmija , osim poskoka ima i dosta sarki , cekam da zahladni dobro da bih isao.

Stibera

Lokalitetite po makedonija se obezbedeni so straza i skrieni kameri i alfi segde  -stobi je dosta interesantna lokacija to bi isto moglo da se odradi - da ne odradis pi  panteru pazi vo nekoj maked zatvor ....edno 10 god Tongue ,,,
Stranica: 1 2 3 4 5