Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: Krst za polukrugom i trouglom
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Molim za tumacenje
Pozdrav ljudi, naisao sam na ovaj kamen, da li ima neko tumacenje ili je bezveze
Aparat u ruke iproveri da nema jos znakova    jssss sto se tice tvog krsta taj kamen je premestan ako je bio deo stene  moze daje predznak ako nije naj verovatnije medjak
Kamen je pomerio jedan covek probao je da kopa ispod njega, iskopao metar dubinu, nista nije nasao, medjutim sreca imao sam bas sliku kako je stojao i vratili smo ga u prvobitni polozaj Smile e sad u taj deo pricao mi je deda da je tu u blizini bio put gde su turci prolazili sa karavanima, a sumnjivo mi je sto je krst na jednom delu duzi, a taj duzi deo bas kad nanisanis bije bas preko reke u stenu i tu je bio taj put njihov, razmisljam da predjem u taj deo gde nisani, meni logika govori da niko ne bi ostavio tu nesto gde je bas obelezio, a deda mi je rekao da to nije medjak, jer je stenovito mnogo Smile
Radi se o crkvi u okolini zakopanoj  i grobu popa a ovaj kisobran to je brdo uzvisenje pogledaj da li ima naspram ovog kisobrana brdo iako ima na tom brdu je sto se trazi.
Pozdrav kolega, da li se ovaj krst sa polukrugom nalazi u okolini Nisa (tacnije sicevacka klisura).Pitam jer ako je okolina Nisa znam ocemu je rec.