Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: Terminator 4
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2
Dali neko ima neka iskustva sa ovim detektorom    ???

crni1

Ako bi se upoređivao možda je za nijansu plići od Nokte Velox,dalje neću ništa da komentarišem, jer ja prodajem taj detektor pa da ne bude "svaki Ciga svoga konja hvali"
Citao sam tvoj post o tom detektoru . Ako je istina to sto si pisao onda je to detektor sa odlicnim karakteristikama . Mislim u tom cenovnom rangu.
interesuje me dali kod nas u srbiji ima zlatnih grumena i ako ima jeli to dosta retko. poz

nugets

Naravno da ima  Smile
Danas sam kupio Terminator 4 a vec sutra cu malo da ga prosetam . Jos samo da ga nastelujem , ne deluje mi da je komplikovan .

crni1

Slikaj i postavi sliku panela da ti kažem šta i kako da probaš da našteluješ da bi dobio maximum.
Crni  probao sam da stavim sliku ali nesto nece j..bliga sta je . Kupljen je u PN , znas kakav je a ima ga na kupujem prodajem .

crni1

Znači ovakav,sonda manje-više.
E ovo se baš pogodilo extra,na slici ti je sve baš onako kako treba za maximum ali ako je malo nemiran vrati malo Sens negde na sredinu žutog kod 4 a Ground mu šteluj sve dok ne bude za nijansu nemiran,ground se šteluje pumpanjem sonda gore dole 5-20cm. od zemlje onda podigneš sondu još malo sačekaš 5 sekundi i tad si spreman za traganje.
Disk na 5 davaće ti grub ton na gvožđe a finiji na obojene metale,šiljato gvožđe i različite metale jedan do drugog pokazivaće nekim tonom između,tako reći trećim tonom.
Nastelovacu ja njega jer ovaj momak sto mi ga prodao hoce da mi pomogne , mislim pozvacu ga telefonom a i on se interesuje za moj kraj . Crni , ti si mi pisao da stelujem GB a on mi je rekao da GB bude na automatski sem u slucajevima velike mineralizacije  treba da se prebaci na rucno  . Idem ja sutra sa njim u setnju i pisacu kako sam se proveo . Svaka pomoc bi dobro dosla , naravno. 
Stranica: 1 2