Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: Pcelin krs
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Pre 20-tak i vise godina neko je obilazio moj kraj i raspitivao se za mesto PCELIN KRS ( pjatra albinji ) . Tada sam bio klinac i to me nije interesovalo ali sad se vremena malo promenila , tako da ako neko nesto ima o tome ja sam za saradnju .

crni1

Sta te zanima za pcelinji krs,osedeo sam tamo.
Crni zanima me sve .Cuo sam da tamo ima nesto i znam gde je , ako mislimo na isti krs . Ovaj je negde kod Gamzigradske Banje . Ali ako kazes da si tamo osedeo onda znaci da je  vec ocisceno ili su to mozda prazne price .

crni1

Možda i imaš sreće ovaj je malo dalje od Gam. banje a isto ima zanimljivih priča a i mesto je dalo dušu za traganje.
Mesto nije bas sjajno ima u blizini dve kuce , jedna je desno od tog mesta a druga je prema Timoku . Preko dana tu cuvaju ovce a nocu psi su pusteni .

crni1

Pa šta tu nije dobro,ja takva mesta obožavam.Upoznaj se sa komšijama,doneseš im malo kafe i tako tih gluposti,izlupaj im kako imaš opasnu mašinu,čuo si da tu ima zlata mada ne znaš baš gde pa možda znaju oni,prvih nekoliko dana iz radoznalosti ići će s tobom,namerno vadi sve na šta ti zapišti,skupljaj i gvožđe pa kad te pitaju ima li nešto a ti im to tresni (normalno ne pokazuj bolje nalaze) a posle šta ti treba bolji stražari.
Ili ako su baš neki zadrk..i onda idi prvo u izviđanje i rekreaciju,skupljaj kamenje,gljive,slikaj,ma sve što ti padne na pamet,ovce im ni u ludilu ne diraj a kučiće hrani (već drugi treći put trčaće kod tebe).Veruj da nigde nema gorih ljudi nego u jednom selu pored mog mesta,prvo što se mrze među sobom a kamo li sa "došljacima" tako svakog zovu ko dođe nepozvan a posebno na salašima prvo opale po nekoliko metaka najure pse na tebe pa tek onda navodno dođu da vide ko je.
Druze Crni nema toga nista mislim kafa i tako to . Oni su zajebani ko kratko cebe , ako pokrijes noge gola ti je grbina , a kad bokrijes grbinu onda ti zebu noge . Kad se vreme malo opravi idem ja da izvidim i da malo prodjem po taj teren . Nego kazi ti meni dali znas nesto o nekoj crkvi u toj okolini , ali tu je bas zajebano jer su komsije blizu , da ti ne ponovim da su kao kratko cebe.