Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: Cezar
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

tragac89

Pomogao mi je milankoki tako da je sad sve jasno....javno mu se zahvaljujem na pomoci  Smile
Drugari koliko odprilike kostaju komponente I ploca!? Hvala

tragac89

Plocica sa delovima je negde oko 2000,mozda nesto preko.

Imam jedno pitanje.
Kako se postavljaju BD135 i BD 136 i ako neko ima semu,bilo bi od koristi da se okaci,jer se na prvoj strani bas i ne vidi,mala je rezolucija slike.

tragac89

Evo ja da javim da sam sastavio delove,namotao kalemove i sad dolazi najtezi deo...podesavanje elektronike.

Da li neko moze da mi pomogne oko toga,kako da podesim one trimere,na koju foru i sta se kojim podesava...bio bih mu vrlo zahvalan  Smile
Mogao bi da postavis fotografiju te plocice...

tragac89

Ploca je uradjena po slici sa prve strane,koju je roman25 postavio.

Postoje trimeri 10k phase, 47k geb, 200o ampl.

Sta se kojim podesava i kako?!
Phase treba da bude 1k8, potenciometar geb se podesava feritnim stapicem, ampl je potrebno podesiti osciloskopom...

P.S.
Postavi fotografije, to sam ti predlozio s nekim razlogom, da bih proverio nesto tj zbog nekh gresaka u semi....
Drugari jel bi mi neko od vas uradio plocu sa elementima?i koliko bi me kostalo???moja bi bila sonda,baterija,...

tragac89

evo fotografije,ne znam koliko dobro moze da se vidi to sto hoces da pogledas,ali bolje nisam mogao da slikam... Smile
Dobro se vidi, ali mi je potrebna druga strana plocice...
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20