Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: Terzijska duvka
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3 4 5

APIS

Da odradjeno ali je moglo da ostane celo  da i generacije posle nas vide gde su nasi preci  boravili i bitke vojevali.    A ovako prah i pepeo.Pre nesto vise od trideset godina sve je bilo netaknuto.
Da je samo to. Cuo sam da su minirali i magazu Ostra cuka. Kakva bi to turisticka atrakcija bila .Ali Babina pecina na srpski nacin. Plasim se da ne pronadju i Smukovu tj.Zmajovu rupu . Od Stare planine nema da ostane kamen na kamenu.

grotagold

E MOJ APISE I PLANDZIJA....PRE 30 GODINA SAM I JA SVASTA VIDJAO A KAD SAM OSTAVIO (ono nase...neka drugi put cu da dodjem) I KAD SAM SE VRATIO ..NICEG VISE NIJE BILO !!! >Sad

grotagold

Tada se do podataka tesko dolazilo i brizljivo sve cuvalo a evo danas samo pitaju..."a gde to bese...(kao) zaboravio sam? !!! , KAD POSLE...SVE SKRSENO , POLOMLJENO I RAZVUCENO...A DA TI SE JAVE VISE I DA KAZU BAR JEDNU REC...MA JOK BRE!
A ipak kolege da nije druga lokacija  Sad
Pozz

APIS

Dok sam imao sa cim nisam imao skim. Posle sam imao i sa cime i sa kime a nisam imao gde.  E a sad imam i sa kime imam i sa cime  imam i gde al se  sve cesce pitam  pitam cemu sve to ?...

grotagold

SVI MI IMAMO NEKI SAN , NEKU IDEJU , NEKI UNUTRASNJI NERAZUMLJIVI ZADATAK KOJI MORAMO DA OBAVIMO PA DA POSLE NA MIRU ODEMO ODAVDE , SA OVOG SVETA I IZ OVOG ZIVOTA. VALJDA JE TO ONO STO NAS (NE SVE) JOS UVEK DRZI DA USTRAJEMO !!!  KO TO NERAZUME NA VREME ILI IMA NEKE DRUGE CILJEVE I NAMERE TAJ NE PRIPADA "OVOM SVETU AVANURE"

APIS

Terzijska je bila odradjena odavno.Izmedju ostalog unutra je imalo i  bar jedno OKO i u njemu uboden jedan trougao.Gde god krenes Trouglovi,Pentagrami, Oci i tako to. Citirao sam samo razmisljanje u vezi toga jednog mog starog drugara.Sad vidim nisam stavio  da je citat u pitanju.
Ja sam Svrlizanin seljak  slabo se razbiram i u solari i sonari u piramide i tako to.To neka rade neki drugi pametniji od mene.Svako ima svoju srecu koju koliko god da juri nece moci da stigne.Moze samo da  kada je  prepozna i sretne      oberucke  prihvati.Sa srecom svima prijatelji.
Pozdrav Apisu mom sugradjaninu. Sta fali nasem Svrljigu, lepota prirode... Ja sam cuo istu pricu da je celo mesto minirano zato sam i pokrenuo temu da bi se uverio u to. Pozdrav

APIS

Pozdrav za sve ljude ovoga sveta od mene  Svrlizanina a u ono sto sam pisao licno sam se uverio.
Stranica: 1 2 3 4 5