Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: Tragovi predaka
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2

grotagold

  Postovani Mincicu !

Nikog ja ovde licno ne napadam niti sam ikada vec iznosim svoje slobodno uverenje i trazim samo neke odgovore na neka konkretna pitanja ali ODGOVORA NEMA !
Iskrene namere se odmah prepoznaju a one sa drugim licem jos brze , bar kod onih koji znaju i umeju da razlikuju ta dva. Ovde ocigledno ni "lazni plasticni hirurzi" nemogu da sakriju lice potmulih i mracnih namera clanova sumnjivih grupacija nebi li dopali saka za necim sto smatraju itekako potrebnim za svoje buduce namere u radnjama koje kostantno izvode s predubedjenjem da se to nevidi. Pa i nevidi onaj ko dozvoli sebi taj luksuz da mu crnomagijski ritual iste te oci zatvori.
Mozda si me razumeo sta sam hteo da kazem jednom kratkom recenicom a mozda i nisi "skontao" sta je cilj ovog mog postupka. No sve jedno ... meni je vazno da "neko" cita sta ja pisem i shvata sta sam hteo da kazem. Nazalost mnogo je naivnih koji ce za jednu "vasarsku lizalicu" da prodaju i rodjenu majku padajuci na ustogljenu i lukavu slatkorecivost "LUKAVOGA"
Prilikom kopanja za kanalizaciju u pirotu bagerje probio rupu na 3 metara dubine hodnik zidan rimskom ciglom ljudi koji su ulazili kazu daje prav idasuisli jedno 200 metara alije postalo zagusljivo i da suse jedva vratili ahodnik idedalje
Stranica: 1 2