Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: atilin grob
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3
da li je u vojvodinu,madjarsku ili srbiju i koju su reku skrenuli tok dok su stavili njegov sanduk dali neko zna.........
Skrenuli su rečicu Dunavac koja se ulivala kod ušća Save u Dunav sa Novobeogradske strane. Sada je na tom mestu muzej Savremene umetnosti po Zoranu Nikolicu i knjizi "Grad Tajni".
Po njemu je 1938 god. prilikom nasipanja mocvare-obale pronadjen i sklonjen zlatni sanduk sa Atilom.
Inace Zoran Nikolic je ozbiljan novinar-istrazivac i najvise se bavi podzemnim Beogradom a organizujei i turisticke posete tajnim podzemljem Beograda.
Ako je njemu verovati, Atila je na sigurnom!
Postovani g.Branko,

postojala je ta prica o kojoj pise g.Nikolic,ali druga dokumenta ukazuju da je za tim grobom tragano od 1904 pa nadalje na tom mestu dok kopaci nisu dobili saznanja da tu vise nekopaju.Naime oni su na tom mestu pronasli grob jednog Rimskog generala a ne Atile.Ta druzina sastavljena od Srba i Madjara je kasnije krenula da trazi veliku ostavu Cara Dusana.Nisu ni nju nasli jel je providjenje htelo da nju nadje tadasnji cuvar koji je nosio titulu Pop Martin.

S postovanjem,

Vudi Alen
dušanova riznica se zna gde je to je ogroman zahvat a i naseljeno je mesto......atila hm...on je u srbiji.
Postovani g.Branko,

slazem se da je Atila u Srbiji i zapravo za tu lokaciju mozemo reci da je naseljena i tesko pristupacna i takodje zahtevan posao.Sto se tice Dusanove riznice ona je najveca od svih i do sada su je smestali na Kosovu i Metohiji pa u Sumadiji a ona nije tamo....ona jeste na privatnom posedu ,nebih dalje kometarisao jel tu mogu da udju samo oni koji su spremni da budu i Kralj i Patrijarh u isto vreme prema doktrinama Melhizedeka.Covek koji je tamo usao izmedju dva svetska rata video je da je to mnogo jace od njega i zatvorio je i vratio se kuci.

S potovanjem,

Vudi Alen
tačno tako gosp. Alene samo što Dušanova riznica je u srbiji na jug , ostavljeno mnogo blago za srbiju i tačno je prema kosovu..
Postovani g.Branko,

sto se tice lokacije Dusanove ostave mislim da imamo drugacija saznanja.Ali ja postujem Vase misljenje i nemogu nista kategoricno da tvrdim jel nisam usao u tu ostavu.

S potovanjem,

Vudi Alen

marsovac

A zasto se toliko trudite da udjete u Dusanovu ostavu?
Zna se ko tamo moze da udje... :Smile

A
ko marsovac..pokušavali su iz vrha da udju pa kada su našli u jedan deo grnčariju sve su polomili jer su bile prazne....

grotagold

Nisu oni ni primirisali DUSANOVO BLAGO...NITI CE...
Stranica: 1 2 3