Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: SKRIVNICE PORED VODE
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.

grotagold

Primer skrivnica pored vode kada je nizak vodostaj. Na prvoj je skrivnica uklesana u steni koju uglavnom prekriva voda osim kada je nivo nizak. Skrivnica je otvorena a sda je napunjena sa kamenjem koje je voda nanela.
Na drugoj je primer ulaska u pecinu iz same vode kada je nivo iste nizak.

[Slika: 24l6atk.jpg]
[Slika: ng7bfb.jpg]
Dali ima neko mapa za Prslen Pestera
kude se pa toj sg nalazi groto? el negde homolje???? mislim samo da pitam vidim znas dobre terene koje bi ja malo sa pipi preso.....ako se ne ljutis  Wink

grotagold

Wink...ne nije Homolje a i nebiva sve bas u Homolju Big Grin. Ovo sam dao samo kao primer sa nadom da ce se jos neko potruditi da postavi jos takvih "mesta" tek da ostali clanovi znaju sta da traze a ne samo "puste mape". Mnogo je takvih mesta a ljudi navikli samo na siguricu sa mapama i ostalim tricarijama. Nekazem da ih nema ali zar bi neko cekao preko 2 veka da ih ne "proveri". Zato sam i postavio ove primere (cekam odgovore i druge slike) da se pojedinci malo edukuju a ne da prodaju maglu i sami sebe zavaravaju.
Stari vukovi ovog hobija vrlo dobro znaju o cemu pricam ali eto "dobre stvari cuvaju za sebe"...sto je u neku ruku i OK  jer sto da caste prolaznike u ovom sportu na izvolte a utrosili su ceo svoj zivot da takva mesta pronadju.
to za mape si ama 100% upravu nadam se da ce da kace slike bar i mi mladji nesto da naucimo pametno Wink a ne samo kafane i pijanke kao sto su mene ucili  Big Grin evo ja cu pokusam da okacim letos neke slike nekih mesta vezana za moj kraj ali tek kada imam godisnji odmor pa vi matorci onda procenite el valja ili ne Smile

grotagold

Ha ha ha..."MATORCI"..pa kako se uzme...a dokle god imamo velje za ovaj sport i snage da se mlatimo po vukojebinama i cukojebinama onda nismo matori.
Svi oni koji ce shvatiti smisao sledecih reci koje cu napisati su zapravo pravi tragaci....citiram nasu pesnikinju DESANKU MAKSIMOVIC

"Не, немој ми прићи! Хоћу издалека
да волим и желим ока твоја два.
Јер срећа је лепа само док се чека,
док од себе само наговештај да.


Не, немој ми прићи! Има више дражи
ова слатка стрепња, чекање и стра'.
Све је много лепше донде док се тражи,
о чему се само тек по слутњи зна.

Не, немој ми прићи! Нашто то, и чему?
Издалека само све к'о звезда сја;
издалека само дивимо се свему.

Не, нек' ми не приђу ока твоја два.

Za sve treba imati pre svega ljubav pa veru i na kraju nadu a sve tri osobine su siguran put do uspeha.
[Slika: 2wdneye.jpg]
[Slika: 2lsyw4z.jpg]
pa dobro groto nemoj se ljutis stariji si od mene Wink ali zato i kazem ucim od vas Wink bolje da kazem ucicu dok sam ziv  Wink .p.s slike su bas dobre .