Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: Kaludjerska cesma
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
TRAZE SE DOKUMENTE ZA Kaludjerska cesma
Spored dosad doznano, stanuje zbor za mesto zvano Kaludjerska cesma, nalazi se u danasnju severo-istocnu Makedoniju, ima znace i sa sigurnost je lokalitet. Svako mislenje je dobrodoslo.
kakvi zaci ima i dali imas slika pozz
Ima solidni znaci i sliki, a ako imas dokument pisi od opisot ili planot, togas moze sliki da se pustat.

ZOORO

pa ,pisetesi na  pp  i nema sans da senedogovorito- ovako (a ako imas dokument pisi od opisot) pa (kakvi zaci ima i dali imas slika)  nie nuzno za svi nas da razumemo sve oko vasa saradnja ...  . am za sradnja niko i ni e pricao..  .
kaludjerska česma je selo truparevo ili vrbovo pored česme je grob tu trazi mesto breg ima kamen visok on je viljuvest......
Branko V taj opis nije za moje mesto, jer na ovo mesto nije breg, hvala ti na pokusaj za pomoc.
kaj mene ima kalugerska cesma i ima isklesano bukva V  i vo blizina ima crkva i manastir pozz
Vasil kolku blizu se crkvata/manastirot, ima mnogu znaci!

Traktor

I kaj mene ima kalugjerska češma a i mestoto se vika kalugjerica toa e vo severoistočna makedonija
taa kalugerska cesma ili kalugerica se naoga vo atar na selo nemajnici i tamu ima stara krusa vo blizina na cesmata i do nea 3 stari groba ama tamu nema nisto toa e sve izorano kolega TRAKTOR