Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: POTREBNE INFORMACIJE ZA SLEDECE TOPONIME :
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2
streonja , sl nedelje idem tamo pa cu da proverim , gde bi od prilike trebalo da se nalazi ta potkovica ?
mislim na koji radijus oko kladenca ?
pozdrav
Postovani g.Komarac,

ovu su sve interesatne lokacije koje su do sada bile zapostavljene.Taj predeo je neka vrsta "Svete gore",sa mnogo Manastira i Crkava sada pod zemljom ili srusenih a poticu iz perioda kada je sediste Srpske Patrijarsije i tron bili u Vidinu,dakle to je period vladavine starije grane Nemanjica pre stvaranja Raske zupanije.

Da li ste nasli 3 velika uklesana krsta?

S postovanjem,

Vudi Alen
Komarac,nisam do sad otvarao ovaj post. Imam nesto za Rtanj Guvniste ne Gunjiste .Treba da ima skok  itd.. Da li znas gde je Ravna livada gotovo na samom slemenu Rtnja .Tu sam pre dvadesetak godina uklesao jedan znak . Imam jos dosta interesantnih stvari za neka od tih mesta koja si napisao.

neca

Planzija,odavno sam hteo da Vas pitam za ovo mesto GUVNISTE jer znam gde je. Takodje znam gde je Skok ,Ravna livada i jos dosta znanih mesta iz tog dela. Mislio sam da ste se vec culi sa Komarcem na PP i zato je izostalo moje javljanje. Ako Vam se Komarac ne javi, jer ipak je on prvi trazio podatak tu sam za saradnju. Veliki pozdrav !

maestro

Citam i ne mogu da verujem..????Ovo kao da je sajt kupujem prodajem svi nesto uvijaju i gledaju da kupe nesto..Evo vam onda kako da nadjete pare..Potrzite u najblize komsijsko dvoriste gde ima najvece drvo.Pored njega ploca kamena..Pare ostavio Stojan..Kad obrnes plocu pise =od Stojana moz da dobijes samo s...a..Ha Ha  A sad ozbiljno za komarca;;;Interesujete Nikolin kladenac..Daj jedan znak koji imas u blizini i saljem ti ceo opis...Pocinje kada krenes uz dunjar itd...?????Pozdrav i izvinite na sali.....
ja imam za to soko banja rtanj boljevac

U znakove imas cesalj.palanza I krts! To se nalazi na Rtnju
za nikolin kladanac se javi na pp
Stranica: 1 2