Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: jelasnica kod nisa
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIJE NISTA TU ODRADJENO A INACE JE RDJENO MNOGO KAO DA SU PADALE KASETNE BOMBE NISAM DUGO BIO TAMO TREBA OTICI I VIDETI. POZZZZ.
lepe slike
zna li neko gde se nalazi mesto (rimski dol) u jelasnici
raspitacemo se poz

koca92

Ja znam gde se nalazi,sta ti tacno treba? pozz
nisu jasne slike ali cini mi se da nije stemovano vec prirodno.
Pozz
postovana gospodo forumasi javljam se povodom ove teme iz sledeceg razloga.1da sam na mestu ovog coveka koji je postavio slike,nebi se ja puno zanosio time taj teren odlicno poznajem iima daleko lepsih znakova od ovih izljusaka.kako vidim po diskusiji ovde niko nije primetio sta je pitao vudi alen a to je vrlo bitno,covek je tacno znao sta pita ali ovde ocigledno niko nezna o cemu se radi.ako se ne varam covek je ovde pitao za crkvicu a to je crkvica sv ilija e tu je u tom dvoristu iza zvonare pravi znak.na kamenu klupu kad sednes gde leda naslonis skovano rimsko kantarce,ako se varam neka me vudi alen ispravi.jos sam negde na forumu procitao za ripaljku da je odradjena,uzet je samo kalauz ostava nije taknuta.i jos nesto za ripaljku,ona je vrlo bitna jer se od nje hvataju mere za srebrnu alku i jos par jako bitnih stvari .toliko za sada pozdrav
Gos.Vudi Alen zna šta se trazi a ti dali znaš gde sv. Aarandjel rimski i v......itd.ali to nema veze sa Jelašničkom magazu.................poz.
dragi druze brankov,sv arandjel je tolko stara prica da je i vrapci znaju napamet ,za njega bar znaju svi pozdrav
jel a toj kantarce kude se nalazi??? mislim onako samo pitujem zanimljiv znak.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9