Forum skriveno blago - zakopano blago

Puni Oblik: Legenda o Pop Martinu
Trenutno pregledate lite oblik foruma. Pogledajte puni oblik sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

kovac

Evo i slike čuvenog Poganovskog manastira u dolini reke jerme ...
Bast ti hvala Kovacu za ovu lepu fotagrafiju .Tu se lepo vidi ovaj polukruzni oltarski deo gde sam ja svojevremeno nasao znak slovo ,,M" sa krstom iznad . Bilo bi dobro da neko ko je u blizini ode do manastira i pogleda stoji li znak jos uvek. Takodje bi bilo lepo kad bi napravio fotografiju (znaka)i postavio je na ovaj sajt. Pozdrav.
@plandzija, ja sam naisao na slican znak u jednoj maloj pecini na staroj planini ali nije krst iznad slova M vec je u horizontali, prvo krst pa slovo M pa tri tacke uspravno. pecina nije na zemlji vec se penes nekoliko metara i ulazis.
Kad nadjes ovaj znak znaci da si bogat covek .Naravno ako je to taj znak i ukoliko te neko drugi nije pretekao. Mozas li da navedes gde si otprilike to nasao( Stara pl.je sirok pojam) da pokusam da nadjem u mojim spisima. Ime bar nekog mesta u blizini bilo bi od pomoci. Taj znak se nigde ne pominje u mojim planovima ali se nalazi svuda gde je bilo sakriveno blago.
El Loko, da li bi mogao da slikaš taj znak pa da ga postaviš na forum?
nalazi se izmedju sela Rsavci i sela Brlog.

mogu da slikam al kad vreme otopli malo, nije blizu puta i gazi se Visocica,
Citat:@plandzija, ja sam naisao na slican znak u jednoj maloj pecini na staroj planini ali nije krst iznad slova M vec je u horizontali, prvo krst pa slovo M pa tri tacke uspravno. pecina nije na zemlji vec se penes nekoliko metara i ulazis.


bilo je davno, 26 maj 2001
ako se kojim slucajem ukloni sneg slikacu pre proleca.

Valchan Voevoda

Hvala na vas kolegi za prekrasnata tema koia se diskutira pri vase! Az sum administrator na forum anticadavsdava.it i sakam da vi reka sto u moiat forum imame realni naslednik na pop Martin. Radvam se na vashiot interes kam tozi velik ujnak pop Martin. Za nase toi e ikona i svetec!

Uspeh na vseki v jivota!
Valchan Voevoda

luda1966

el loko moram da pitam koliko su velika slova i krst i u koju je visinu, jeli potkapina ili pecina... pozdrav.
pozzz z luda... nisu veliki mozda desetak cm, na visini mozda vise od pola metra, odavno sam bio tamo. a pecina, ustvari vise je kao rupa u steni, znaci da bi usao popnes se par metara uz stenu i kad udjes u pecinu malo sidjes,
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19