Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novine i njihova pisanja
#1
http://web-tribune.com/zanimljivosti/sta...pano-blago
Odgovori
#2
hoce li braca srbi od tih 12000 tovara da da bar 5 tovara svojoj braca u makedonii dakupimo novi premier ...idealnog ;D
Odgovori
#3
Evo ja cu vam reci da je svaki tragac nesto naso.Evo izaso sam na teren nadjem potkovicu konjsku,jesta da je stara ai zardjala,ali brate prava pravcata.Aha sreca,tako narod kaze kad nadjes potkovicu.Ja sav radostan sto sam naso srecu.Pa ajde uz brdo i vidim kamen i na njega odozgo masina za pisanje.aha dok se ja radova sreci naidjose dva starca i nazvase mi pomoz  bog,ne stigoh da odgovorim bog vam pomogo jeona sreca stot je nadjo pomognu  mi dmah ,Starci odmah grejanu  i nazdravimo,a da nezaboravim jedan rece da je on isklesao znak kao mlad kad je cuvao ovce.ALI NE LAZI VRAZE RECE DRUGI,KAZI COVEKU MOZDA ZNA ZA .....KOSMOVAC,TAMO IMA SMRDAN LIVADA I KAMEN SA DVA KRSTA KOJI GLEDAJU,U PLoCU  NA 20CEKERA OD NJIH.pA prijatelji.drugari da vas zamolim ako neko zna ovakav znak tamo neka se javi. A zacekeri ce vidimo koja je to mera.Ja znam za ped,lakat  ,fat,arsin,stopa ali neznam ceker a sve mislim dalije to cikerka za jaram .Znaju to ovi stariji igraci sto plasu decu sa karakondzule pa ce mi odgovore NEMOJ DA SELJUTITE NAMERA JE DOBRA.pozdrav svima.

Odgovori
#4
Barbarevac  ;D budite tu .Dace vam braca Srbi 5 tovara  Big Grin. Pa ovi nasi kao i vasi  jos malo nama kozu sa ledja ima da skidaju .Od nje ako moze kaiseve da prave za prodaju,a kamoli nekome da daju nesto. ;D Prati samo sta se naslo oko izgradnje koridora i niko nema pojma. Pa tek cujes helikopter sleteo tamo i tamo i nikom nista. Nama i vama brate neprijatelji ne trebaju mi smo sami sebi dovoljni. 8) Mi se radujemo kad komsiji crkne krava .
Odgovori
#5
@TRZ...Zdravo svima, novi sam na ovom portalu ali sam nešto načuo za tvoj opis. Čekor ili čakor, kako se gde izgovara ni sam ne znam ali to je mera kada raširiš šaku pa od palca do kažiprsta (tako sam bar čuo). Tvoja pisanija je za Suvu planinu. Pozdrav.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)