Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sto znaci ova
#18
Пријателе имаме 9310 документи околу 1700 се од бункерот на Титовата архивата.
На стотици од нив има х со триаголник или круг  на повекето не го пишува ни местото за каде се работи.
не знам што да ти пуштам  дај ми по конкретно нешто знаци околу кординати да видам дали има таков документ со слична содржина па ќе ти пратам..
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Poruke U Ovoj Temi
sto znaci ova - od zlatar - 23-07-2011, 09:39 AM
Re: sto znaci ova - od zetonpator4e - 27-07-2011, 10:18 AM
Re: sto znaci ova - od ZOORO - 27-07-2011, 12:19 PM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 27-07-2011, 12:26 PM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 27-07-2011, 12:27 PM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 27-07-2011, 07:13 PM
Re: sto znaci ova - od zetonpator4e - 01-08-2011, 12:55 PM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 02-08-2011, 08:16 PM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 02-08-2011, 08:17 PM
Re: sto znaci ova - od zetonpator4e - 04-08-2011, 12:24 AM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 04-08-2011, 09:24 AM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 09-08-2011, 03:01 PM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 25-10-2011, 11:27 PM
Re: sto znaci ova - od vespasian - 09-11-2011, 06:50 PM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 13-11-2011, 05:54 PM
Re: sto znaci ova - od dojranski - 29-11-2011, 03:37 AM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 29-11-2011, 09:32 PM
Re: sto znaci ova - od dojranski - 30-11-2011, 07:32 PM
Re: sto znaci ova - od zlatar - 30-11-2011, 09:38 PM

Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)