Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pecina
#1
                                                          POSTOVANjE KOLEGE
lokalitet doba rima.spustio sam se u jednu pecinu kao u bunaru jedno 2-3m mislio sam da dalje nema nista medjutim videla se rupa za dalje otkopao sam tj rascistio sam prolaz  naiso sam na prostoriju kao polulopta mogo sam da se ispravim na dalje bio cist prolaz samo covek koliko da se provuce i nailazim na jos jednu prostoriju, sa desne strane isto prolaz koliko covek da se provuce pa opet prostorija u tu prostoriju u sredini ispod sebe naso sam lobanju velicine telece glave bilo je prolaza za jos dalje ali nisam se usudio za dalje jer bio sam sam i nedovoljne opreme. da li zna neko sta predstavlja ta lobanja da li joj vrh njuske prikazuje za dalje ili ne,jer bilo koja zivotinja da je usla u tu pecinu nije mogla da se izvuce i mislim da je postavljena ljuckom rukom.
Odgovori
#2
Kolega postavo si pitanje na koje mozes dobiti nasumican odgovor......Svako od nas na tvom mestu bi se vrati i trazio dalje......za vise informacija treba i vise podataka,gde ,na koliko se deli...................itd.
Odgovori
#3
vracam se ja da trazim dalje samo me je zanimala ta lobanja sto je bila tu od kakve je znacaji. a iznad te pecine pre neke godine naso sam na povrsini ispod nekih zidina malu lobanju koja ima rog na sred cela.zanimljivo
Odgovori
#4
Pozdrav zmijo ,jako interesantna prica ,mislim da mi je poznata i lokacija a cini mi se da kolege sa forum ???a bi najvise volele kada bi dao detaljan opis mesta pa onda sledi nasa narodna ali u ovom smislu ' gde ti stade ,ja produzih '
Odgovori
#5
pozz citytaxi  Smile  bas tako  Wink znam da ti je poznata prica i lokacija 8)
Odgovori
#6
Postovani g.Zmija,

pecine jesu interesatne mada meni privlaci paznju lobanja sa rogom na celu.Imate li fotografije te lobanje.Slicne su nadjene u Nemackoj i Francuskoj i prava su enigma.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
#7
g.ALENE zbog čega  lobanja sa rogom...........
Odgovori
#8
Postovani g.Branko,

iskreno neznam ni ja zasto lobanja ima rog.O tome se u svetu diskutuje i ima raznih fatasticnih objasnjenja ali nauka jos uvek nije stavila tacku na to.

Do sada nikada nisam cuo da je takva lobanja nadjena kod nas,pa sam bas hteo da vidim.

Kakvo je Vase misljenje o takvoj vrsti lobanje?

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
#9
g. Alene . Ocigledno je da necete dobiti nikakav odgovor od bivseg kolege Zmije , ali "mozda" se javi neki poznavaoc ove lobanje koji ce pod drugim nikom dati vam odgovor. Moj nazalost BIVSI kolega Zmija , ispricao mi pricu kako se na Rgotskom brdu, "spustio" u neku rupu pa je puzao i neznam sta sve radeo dok nije stigao do te prostorije sa lobanjom. Lobanju je poneo sa sobom i dao "nekom" kolegi , da se " raspita" o poreklu i starosti iste.  ALI KOLEGA NESTAJE BEZ TRAGA I GLASA (U ZEMLJU PROPADA) , TAKO DA SE GUBI SVAKI TRAG LOBANJE I DOTICNOG KOLEGE.  E sada vi procenite sami  . Dali se radi o snovima, halucinacijama ili je po sredi nesto trece . Ko malo razmisli shvatice. Ja sam shvatio ali sa VELIKIM KASNJENJEM !
Odgovori
#10
Postovani g.Citytaxi,

hvala Vam na iskrenom odgovoru.Ocigledno da se i drugi interesuju za tu lobanju.Razumem sta ste hteli da kazete,pa kad vec znate pronalazaca ja necu vise komentarisati tu temu.

S potovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)