Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
molim pomoc!
#1
pomagajte ljudi,naime dobio sam  garreet gti 2500 na koriscenje od coveka koji nema pojma da radi s njim,a i ja se ubrajam u neznalice za aparat. Pre njega sam koristio ace 150,najprostija masina upalis  i vozis. Ima li ko od kolega koji mogu da mi  napisu kako da uradim stelovanje gti a,u pisanoj verziji.posto ovako neradi nikako znaci zvoni na sve zivo. Sonda je  fabricka,bele boje.
Odgovori
#2
he he bato pa welcome to the clube Smile kao prvo iskreno moje priznanje za dobar ukus imas aparat zajebao vek...samo ima jedan problem to stelovanje i dok se naviknes na sve kako se steluje veruj mi prodju bar 2leta....tako da znas......posto pisti na sve najverovatnije ti je u All metal modus.... za sve ostalo ajde da ti pomognem ovako :
https://www.youtube.com/watch?v=VKlB70QLD9E pogledaj ovaj link od bode je on je poprilicno lepo nastelovao md samo bar po moje iskustvo nemoj sensetiviti na maksimum!!!daje greske!!! ako ti jos nesto neje jasno javi se.
Odgovori
#3
hvala kolega,jeste u all modu.klip nemogu da otvorim,a video sam ga ranije,zato i trazim neko da napise. Izlazio sam s nim na neke kamenite terene ali bolje da nisam kad neradi nikako.danas planiram  da idem u sumu pa cu probati.jos jednom hvals timi.
Odgovori
#4
mozda ce nekome biti smesno,kako da odradim ground balance?
Odgovori
#5
Manula ground balance imas opciju da ona sama radi svoje ....time sto je na on ili ako hoces sam da stisne dugme gde ti je fast-track i drzis ga stisnuta i pumpas lagano na dole ali ne prebrzo i ne da dotakne dno.....inace najbolje je kada je na automatski....po kamenje hoce da zeza zbog mineralizacije i zato sto sonda ponekad dobija fals signale .....inace aparat je ekstra ja gde sam vadio stvari mnogi su rekli tamo vise nema nista a imalo je samo nisu imali dubinu dovoljnu...
Odgovori
#6
pozz svima.timi pogledao sam bodin clip. Bio sam  na teren  dva sata,i poceo polako da ulazim u stos.nakraju su oslabile baterije i uzeo da stavim druge.zam.baterije kad ono nece da se upali aparat,pole par pokusaja opet nije hteo.problem su bile baterije,jer su bile duracel punjive, a nisam ni primetio da du od 1.2volti. Iznerviran sam spakovao masinu i kuci. Nego  kolega kako ti rade raslje? Interesu je me. Moze i na pp.pozdrav
Odgovori
#7
upravu si kolega timakummins da treba bar 2 leta dok se srodim s aparatom. A i bodina je dobra  da treba da se cugne. Pocinjem da  razmisljam da pribavim malo prostiji aparat. S ovim mi pobele kosa na glavi. Zadnji put ni ekser nisam naso,dal je do aparata,lokaliteta,mene ili je nesto peto nisam pametan. Kako mogu da se uverim da aparat nije fals? Tj.dal je original?
Odgovori
#8
Ovako retko ko bi kopirao taj garrett jer nije toliko prometan.....inace ako nije pistao ama bas na nista onda je negde greska pri stelovanje....jer je nemoguce da ne ne pisti ili makra greskom nekom kao na primer kada odignes previse sondu ......aparta previse zahteva vreme da se upozna i da se nauci kako i sta da se steluje....iskreno ako ti je pretesko moj ti je savet da uzmes neki minelab ili neki fisher .......a ponekada hoce i da zeza i utisnica kod garretta ako je napolje malo hladnije a aparat izaso iz toplije prostorije hoce da kondenzacija da se stvori i onda nece da radi.....mada to retko se desava.....moj ti je savet ako ne mozes da se naucis promeni gubis samo vreme koje bi mogo bolje da unovcis......a ako hoces da resis problem ili si zabrljao u podesavanje samo drzi dugme factory reset bar 5sekunde i onda je vrati na fabricko podesavanje tako da ako ni tada ne radi onda nesto nije uredu...pozdrav.
Odgovori
#9
bata1!
На овом линку испод налази се решење за све твоје проблеме:

http://www.skrivenoblago.com/index.php/t...160.0.html

Поздрав!
Sneshko
Odgovori
#10
hvala sneshko,nadam se da ce pomoci kad izadjem na teren sledeci put.pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)