Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
astal sa tanjirima
#31
Citat:iz druge ruke, video moj drug

ispade da nije ni moj drug video Big Grin Big GrinBig Grin , ma nije video ni taj deda sto je njemu to pricao Big Grin Big GrinBig Grin , ali u toku razgovora je obecao da ce da nas vodi na prolece kod te pecine, ja nisam mogao da zapamtim nazive mesta gde se to nalazi al deda kaze da zna dolinu gde se nalazi pecina i to veoma dobro, Njemu je to mesto (venac) rekao i pokazao neki njegov prijatelj davne 195i neke godine, kaze da se u okapnici nalazi taj sto i da ima i prirodan direk u pecini. rece i to da su mestani obliznjeg sela tu pecinu tajili od ljudi koji su dolazili i raspitivali o ajduckim stvarima. a za makaze rece da se one nalaze na drugoj strani planine tj. negde podno midzora i to u pokrivenom kladencu, vide se kad "kleknes da pijes vodu" i da je pored kladenza prolazio put i da su sumci sireci taj put srusili kladenac buldozerom i isprica kako su turci odsekli glavu nekom hajduku koji je tu svratio da se napije vode, i kasnije naboli glavu na kolac nosili je tako i raspitivali se o hajdukovoj porodici.
Odgovori
#32
Nista onda cekamo prolece
Odgovori
#33
Clanu koji mi se obratio privatnom porukom a pitao me za pevca koji ima prsten na nozi odgovoricu ovako javno.Nadam se da se nece naljutiti jer ovo radim zbog toga da bih izbegao da neko moje informacije koristi kao svoje i tu nema izuzetaka .Ono sto ja imam ne govori samo o pevcu .Tu treba da bude i kokoska i jos neki znakovi .Svaki od znakova treba da bude na zasebnom kamenu ,sa strane . Kamenje mora da bude najmanje visine coveka a i vislje i poredjano u jednom redu (moguce i u polukrugu) .Naglasavam da sam ja tako razumeo jer cesto je na terenu malo drugacija situacija .O prstenu na nozi pevca nista ne pise .Ne pise ni gde se ovo mesto nalazi.
Odgovori
#34
El loko,raspitaj se dali u tim opisima koje si cuo postoji ovcarska gega,ako je ima potrudicemo se malo oko ove stvari,a ako je nema to nije to.
Odgovori
#35
ovaj covek nezna za ovcarsku gegu,
Odgovori
#36
pozz dali e taj astal sa tanjirima na reci koja deli srbiju i maked u blizini kamena se nalazi vodopad visok dva tri metara i nisu sest tanira nego sedam na istom kamenu ima i dva vrapca u borbi znam to mesto zelim da znam dal se radi o istom mestu pozzz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)