Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zastita zakopanog blaga
#1
Postovani prijatelji,
nov sam na ovome forumu i jako mi je zanimljiv za citanje.Gledam dosta otvorenih tema,a i nekih koje su ovlas dotaknute,a ostale neobradjene i nedorecene.Jedan od starijih,iskusnih clanova(koji bas zanimljivo pise i vidi se da pise iz licnog iskustva i da je dobro informiran) naceo je temu vilinske zastite,odnosno kako da se zastitite od vila.Svaka cast i hvala mu na nesebicno podijeljenom znanju.Ja sam bioenergeticar i sama priroda moga posla me dovodi u dodir sa ljudima koji se bave ovim hobijem.Prema mome iskustvu,sva blaga,osim onih ostavljenih od direktnih predaka,imaju svoju zastitu.Zbog toga,vecina ljudi koji se bave ovim hobijem,a pogotovo ako su nasli blago,ima neki od sledecih simptoma:
-nesanica
-nocne more i ruzni snovi
-pritisak i osjecaj tezine i gusenja na grudima,pogotovo kad se mijenja vrijeme ili kad legnu da spavaju
-aritmije i stenoze na srcu
-gusenje na grlu
-bol,trnenje ili drugi neprijatan osjecaj izmedju plecki
-stalna,tupa ili intenzivna glavobolja u predelu cela.
A sada,evo jedna malo neobicna ponuda za sve clanove foruma:ukoliko imate neki od ovih simptoma ili vise njih zajedno dovoljno je da ostavite svoje ime pod kojim ste registrovani(moje je npr. tatudinza) ili vase pravo ime i ja cu Vas tretirati iducih 7 dana,sa cime ce ovi neprijatni simptomi da isceznu.
Ukoliko vam je ova tema zanimljiva, pisite u ovoj rubrici,pa mozemo da je nastavimo i detaljnije da je obradimo.
p.s.necu da se raspravljam i ubjedjujem ni sa kim na ovom forumu ko nema ove probleme,a oni koji ih imaju znaju kolika je to muka i neprijatnost,i da ovo je besplatna usluga prvi put za sve clanove foruma.

Puno pozdrava svima
Odgovori
#2
Ko nezna ce we cudi Jel stvarno to moguke I dali je zbog toga sto si naveo. Bogami I ja se cudim dali je to moguce, ali ko nije imao te muke he veruje. Mozda I ja cu da budem tvoj pacient jedan dan
Odgovori
#3
Moja prepostavka je da recimo "znam" o kom se kolegi radi kada je zapoceta tematika oko "sumskih i ostalih vila" i posledica njihovih uticaja kao i moguce zastite i odklanjanje istih. Rekao bih da se radi i o jos nekim psihosomatskim uticajuma na osobe sklone da otkriju i na svetlost dana iznesu nesto sto je pod nekom vrstom "zastite" ali ne samo iznosenje vec i samo prisustvo na takvim mestima.
Molio bih cenjenog clana da bude precizniji oko gore zapocetog izlaganja ne sumnjajuci u dobre namere.

Hvala unapred.


P.S. Molim takodje cenjene kolege da nekomentarisu nesto ako ne razumeju tematiku i da ne guraju nos bas u sve i svasta da ne zakace neki virus ni krivi ni duzni.
Odgovori
#4
Pa,posto tema ima interes,da nastavimo.Bez da ulazim mnogo u detalje,samo da kazem da postoji mnogo svjesnih bica i inteligencija koja zive i egzistiraju u ovom nasem svijetu i imaju svoj stalni uticaj,veci ili manji,na ovaj nas svijet.U te svjesne energije spada i ljudska dusa koja se u momentu smrti odvaja od tijela i ostaje cista svjesna energija.Najlaksi i najcesce koriscen nacin zastite blaga je da se ubiju oni koji su ga zakopavali,cime njihove duse ostaju vezane za to blago i stite ga.I da,nikakvo klanje pijetla bilo koje boje ili pilica i kvocke ili praseta ne moze da vas zastiti od takvih zasticenih blaga prilikom iskopavanja,obicno nagrabusi onaj koji prvi stavi ruke na blago.Nazalost,cesto puta stradaju i djeca onih koji kopaju.Isto tako nazalost,kod nas u pravoslavlju ne postoje(barem meni nisu poznate) odgovarajuce molitve za zastitu.U katolicanstvu imate jednog kardinala naznacenog specijalno od pape da vrsi egzorcizam(istjerivanje tudje duse ili demona iz ljudskog tijela)Mozete da vidite i na youtube kako sadasnji papa vrsi ovaj ritual na djetetu u kolicima.Najbolje upoznati sa ovim su Jevreji i Islam.Muhamed je najbolje obradio ovu temu,ali na zalost nije dostupna i primjenljiva za pripadnike druge vjere(u smislu da sami vrsite te obrede).Za sada toliko,pa cemo nastaviti dalje.
Pozdrav svima.
Odgovori
#5
Što se tiče postojanja raznih molitvi za zaštitu pod okriljem pravoslavlja one ne samo da postoje već je njihov broj znatan. Možda bi bilo uputno tražiti ih pod nekim "drugim " naslovom bez katoličanskog lingvističkog uticaja.
Odgovori
#6
Ma pravo da ti kazem pitao sam popove,ali mi nekako tanke odgovore daju na tu temu,ili mozda nece da kazu,ne znam,a osim toga da te molitve budu maksimalno efikasne treba da si pravi vjernik,sto znaci da postujes,da ih se pridrzavas i da redovno praktikujes sve obaveze iz svoje vjere.Koliko od nas danas ima zapaljeno kandilo ispod sveceve ikone u svojoj kuci svaki dan,ili se moli redovno itd.Nego te molim da mi odgovoris sledece ,ako hoces,posto si dao precizno uputstvo za zastitu od sumskih vila:vile za koje znam i sa cijim uticajem sam se susretao su vodene vile,bica sastavljena iskljucivo od elementa vode.Da bi neko blago imalo njihovu zastitu mora da ima stalni dodir sa vodom.Najcesce su ih za zastitu koristili stari Rimljani,ciji su svestenici(mislim da su se zvali auguri) i svestenice izvodile posebne obrede za zastitu blaga od strane vila,pa te molim da mi kazes kakvu si zastitu koristio kod ovakvihn magijskih zastita blaga i da li imas iskustva sa ovako necim.
Pozdrav
Odgovori
#7
Ovde na forumu postoji tema vezana za magijske rituale. Mozda ces nesto pronaci tebi zanimljivo a mozda ces se i sam nadovezati na izneto sa svojim saznanjima.
Sto se tice izgona necastivog (kao sto si vec spomenuo) postoje takozvane Vracevske molitve (izmedjuostalog) a iste nase svestenstvo se retko usudjuje da ocita ili ih znatno prekrate pa od 15 koliko ih ima ocitaju najvise 3. Pored Vracevskih molitvi postoje jos mnoge druge a neke ako se nevaram su spomenute u temi "MOLITVE".
Odgovori
#8
postovanje TATUDINZA.znaci ti se nudis za lecenje novopecenih bogatasa,mislim samo onih koji su pronasli blago u skorijoj proslosti i imaju tegobe Smile Wink :Smile.a sta da radimo mi koji imamo iste simptome od ovih gore navedenih a nismo nasli blago :'(???kako cemo se revansirati kad nemamo od cega,ovi sto su nasli,lako je za njih odma mogu da nagrade za uslugu i lecenje ali sta cemo mi,jadnici?pozdrav
Odgovori
#9
Rimljaninu,izvinjavam sa sto nisam bio dovoljno jasan.Dakle,prvi put sve clanove ovog foruma koji imaju neki od navedenih simptoma ili vise njih tretiram potpuno BESPLATNO,BEZ IKAKVE NADOKNADE.Izvinjavam se zbog velikih slova jer se ona obicno smatraju vredjanjem,i vikanjem,a nemam nameru nikoga da vredjam,vec samo da naglasim svima da imaju pravo na 7 dnevan besplatan tretman.Nadam se da sam razjasnio nedoumice,a volio bih od vas da cujem na ovome forumu kako se osjecate poslije 7 dnevnog tretiranja.
Puno pozdrava.
Odgovori
#10
ok.ako je gratis dolazim imam nekih problema sa kicmom.ali nisam nasao jos nista Smile.pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)