Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zanimljive Austrougarske karte
#1
Na ovom sajtu možete naći zanimljive karte iz doba austrougarske.

http://lazarus.elte.hu/hun/digkonyv/topo/3felmeres.htm
Odgovori
#2
BRAVO za kartu!!!reci mi samo iz koje je godine?
Odgovori
#3
To je jedna karta koja se sastoji iz više delova, na njoj je obuhvaćena cela evropa. Delovi koji se odnose na Srbiju su uglavnom između 1900 - 1918 god.
Odgovori
#4
tacnije 1910
Odgovori
#5
Pozdrav za admina. Karte iz tog perioda su odlicne i razloga zato sto sadrze stare toponime koje se vise ne nalaze na novijim vojnim topo kartama. Za pretragu terena kombinacija ove karte sa novom vojnom i upotrebom Google eartha je izvanredna. Postoji mogucnost lepljenja topo karte na Google earth a to cu vam pokazati i napisati post na tu temu.
Pozdrav
Odgovori
#6
Ako su to ove karte evo jedne za juzne krajeve....kome treba naravno  Big Grin


Priloženih Datoteka
.rar   40-43.rar (Veličina: 4.16 MB / Preuzimanja: 493)
Odgovori
#7
Hvala Grota za ovu....bila je potrebna Smile
Odgovori
#8
(12-11-2012, 01:35 PM)Luka08 link Piše: Pozdrav za admina. Karte iz tog perioda su odlicne i razloga zato sto sadrze stare toponime koje se vise ne nalaze na novijim vojnim topo kartama. Za pretragu terena kombinacija ove karte sa novom vojnom i upotrebom Google eartha je izvanredna. Postoji mogucnost lepljenja topo karte na Google earth a to cu vam pokazati i napisati post na tu temu.
Pozdrav
Odgovori
#9
KARTE SU ODLICNE,PRECIZNE I DOSTA SE PODUDARAJU SA DANASNJIM TOPO KARTAMA,ACRTANO JE I DOSTA LOKALITETA IZ SREDNJRG VEKA. POSEBNO PREPORUCUJEM "POCETNICIMA" U OVOM NASEM HOBIJU [OD SVIH OSTALIH [SLICNIH] ,"SLABA VAJDA".POZDRAV SVIMA I PUNO SRECE U RADU. Smile
Odgovori
#10
ima li neko kipertovu kartu iz1870
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)