Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svrlig
#1
E prijatelji ,kolege culi ste za moj Svrlig i njegova brda i vr zeleni. A neznam custe li da u Timok zivi jedno ripce koje se zove isto Svrlig kako i glavni grad na svi Svrliski ajduci.Malecko al vredno brale  mlogo vredno!Druge ribe po Timok plivaju kako i sve druge ribe po druge reke al ovo malecko ripce ne pliva tako nego mrdka stalno levo pa desno pa natam  naovam i uvek istera kako njemu zgodno.Takvo ime nosi od pamtivek kako i Svrlig a i Svrlizani.E sad pitam se ja dal ono dobi ime po Svrlizani  ili Svrlizani dobise ime po njega?Vredno ono vredni i Svrlizani ama vrdalama i ajduk  su i Svrlizani a i ono ,samo sto ono na glavu nema  crnu subaru Svrlisku kako i moj cukundeda Radojko Trickovic Sojtar  sto i sad stoji pravo i cuva Svrlig i Svrlizani i ovo sunce slobode sto nas sve greje!
Odgovori
#2
Bre,APIS-e,ti si bas dobro vezan za Svrljig,stalno ga spominjes,sto je veoma pohvalno. Ozbiljno ovo mislim! Kada bi svi toliko voleli i hvalili svoj kraj,gde bi nam kraj bio? Svaka ti cast,ali,iskreno. Al,ajd kad toliko volis Svrljig i Svrljizanke,daj pomozi kolegi,to jest meni,pa da me upoznas sa neku Svrljizanku. KAd ih toliko hvalis,mora da su dobre. A,ja razveden,sam, kukavac sinji,a treba mi zenska ruka u kuci,samo tako. Jel poznas neku od oko 40 leta,moze i sa detetom,nije problem,za mene,ajduka? Ajd,sad...na muci se poznaju junaci  Smile  da te vidim.
Odgovori
#3
E rodjo deda pokojni mi lepo prica  unuk ne fali nikad dobrog kera dobru kobilu i dobru zenu ako falis brzo ce promeni gazdu.Svoju zenu kod drugoga  kudi pricaj kako ne valja nista kako je lenja da hrce  ocrni je  samo tako ...al moras da u tu lazu prvo ubedis sam sebe e posle je lako da ubedis i drugog.Ja falim al tudje zene ako me cuju  da znaju kakva mi je namera..A i pitam je  da zna i kad me vidi ima da se seti sta  je pita.Pa i da nece  ma nema veze ,  zna da sam kandidat  .Ti me lepo pitas  al  kako brale da ti preporucim ako sam nisam video kakva je i sta zna.A od one sto vide  kakve su  i ispadosedobre  kako da se rastanem? To ti je kao u onaj tunel sto lupkase kamenciki pod noge i jeca onaj  glas ''ako uzmes kajaces  se i ako ne uzmes kajaces se'' Jedino brale  da mi je rod pa da ti je preporucim al koju kad su poudavane i fala bogu sa muzevi i pored decu?
Odgovori
#4
Posteno....  Smile    Ma i ja,kao i ti,....samo da imas na umu da sam,kandidat,al za zenidbu.  Smile Smile Smile Jer nikada neznas,kada i u kakvim okolnostima mozes da sretnes neku,meni ravnu,a,onda se seti mene,brale.  Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Odgovori
#5
  Ma cu se setim rodjo sigurno nego  znas i sam kako  je kad  gi  pogledas u oci a  lopov lopova ,ajduk ajduka oseti rodjo ......    Cim oko sevne gotova rabota....  Oseti ona  kolko su sati odma,    e jedino da stavim naocare i to one za jako sunce pa da gi dobro vrzem da ne padnu i  probam da se nekako izvucem  bez borbu.A obecavam    da cu se setim    ako naidje neka  takva a da je za tebe. I javljam odma!
Odgovori
#6
Razumem ja tebe,rodjo,al nemoras bas da "probas" robu pre nego sto mi posaljes. Posalji je,neotpakovanu. Smile Smile Smile Smile Smile
Odgovori
#7
Ma reko cu stavim jake tamne naocare da joj nevidim oko.Jedino ako je brza od mene pa mi gi smakne .A sta da radim  ako se raspakuje al sama ?Dal da odma legam  il da begam?Ako legam za tebe nevalja ako begam kako cu znam koja je  ?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)