Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RADA DEVOJKA ;PREDE;
#21
  Pozdrav admine! Hvala na informaciji,  Neznam zbog čega, ali se domaćinski red mora poštovati, ma od koga nas bilo! 
Odgovori
#22
za milana.    u desnu ruku drzi vreteno. a kantar pokazuje 75 oke.  do nju ima  alka ili tanjir. u grobu je k u s o  vojvoda.  je tako milane.
Odgovori
#23
(27-09-2011, 07:20 PM)zoki m. link Piše: za milana.    u desnu ruku drzi vreteno. a kantar pokazuje 75 oke.  do nju ima  alka ili tanjir. u grobu je k u s o  vojvoda.  je tako milane.
    Zoki, u desnu ruku drži vreteno, kantar takodje ispravno! "Iznad" njene glave je tanjir, a u grobu nije kuso vojvoda- drugi leži u grobu. Iznad mome na poljanu ima tri kamena pobita. Znaš li gde su dva pištolja???
Odgovori
#24
PISTOLJE NEMA. ZA TO NZNAM  ALI IMA KRST.  I IMA JOS JEDAN GROB.
Odgovori
#25
(27-09-2011, 11:09 PM)zoki m. link Piše: PISTOLJE NEMA. ZA TO NZNAM  ALI IMA KRST.  I IMA JOS JEDAN GROB.
  Za postojanje drugo groba neznam- ne pominje se-može biti!?
  Koliko imaš od Mome do kantara, toliko imaš i od mome do pištolja u suprotnom pravcu, ali koliko sam čuo ti pištolji su skršeni!? Znaš li možda ili se raspitaj gde su bili, ako su skršeni- manje važno. Znaš li ti gde se nalazi uopšte Moma koja prede ili tek tako pitaš???
Odgovori
#26
znam.  ali mesto  je veoma nezgodno.
Odgovori
#27
ajmo braco sportisti ko zna  za moma rada nek mi odgovori na ovoConfusedta ima is pred grob a ja cu reci ko je u tom grobu jer znam i sam ocevidac na sve to o i okolo,a recite i sta ima moma rada na svojoj glavi pa onda mokzemo da priocamo pozz
Odgovori
#28
eeeeeeeeeeeeee moj prijatelju nemoj da se ljutis ali moram da ti odgovorim na ovo. ne verujem da ima takva budala na forumu da bih ti opisao ceo teren. i onaj koji je prosao ceo teren i poznaje ga dobro  i onaj koi ima neki zapis o tome.  veoma si proziran.  zelim ti srecu u ovome sportu.
Odgovori
#29
takoje zoki
Odgovori
#30
mislam oti se raboti za rada moma da ne napga na paruca
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)