Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pitanje za administraciju foruma
#1
Poštovani prijatelji, administratori foruma, zamolio bih da mi odgovorite zbog čega, sa kojim razlogom je i ko zamenio moj stari avatar na ovom forumu, ako to nisam ja uradio ?
Hvala na odgovoru.
#2
U sistemu nema podataka da je neko od administratora niti moderatora menjao sliku na vašem profilu.
#3
Poštovani @Mudrače, administratru foruma, zahvaljujem se na datom odgovoru.
Sasvim je bespredmetno da više polemišemo o tome da li je i ko izmenio samoinicijativno moj avatar na ovom forumu. Da sam ga ja zamenio lično, svakako da Vas ne bih pitao. Ne trebamo, bar ja i Vi, polemisati o nameri i svrsi zamene moga avatara. Jasno je zbog čega je to urađeno. Da bi se i ovom zamenom avatara pokazalo da je ovaj "milan" na ovom forumu isto što i futyfuty9 sa drugog foruma, milan sa nekog trećeg četvrtog ili petog foruma. Ja svoj identitet nikada nisam ničime krio i svim aje jasno ko je Milan Bogdanović, ma kojim se nikom predstavljao na bilo kom forumu, a koristio identične avatare koje sam svuda i na svim forumima koristio.
Ne zameram ni na ovome što je učinjeno. Više je nego li jasno ( a to najbolje znamo ja i Vi @Mudrače), da je postojao neki naš međusobni sukkob mnogo godina unazad. Znamo takođe veoma dobro i ja i Vi razlog tome. Neka to ostane naša liččna i međusobna tajna koju sam bar ja zakopao pre mnogo vremena.
Da li sam ja Milan dao nekakav doprinos ovome forumu mnogim mojim postovima o tome neka sude članovi foruma. Znam jedino da sam časno i pošteno uvek pokušavao da ljudima pomognem taman toliko koliko se to moglo učiniti. Koliko je kome nešto dato od informacija sa moje strane je zavisilo isključivo od one druge strane i njenog poštenja i korektnosti.

Obzirom da, zbog mnogih okolnosti, koje naravno znamo ja i Vi administratoru foruma, želim da Vas najsrdačnije zamolim da moj nalog sa ovoga foruma izbrišete od trenuta kada budete pročitali ovaj moj zadnji post na ovome forumu. Da se u miru lepo uklonim sa ovoga foruma i da nikome više ovde niti zasmetam, niti da iko pomisli da sam ovde iz nekim kvarnih ili drugih razloga.
Što se tiče Vas ili Vaših moderatora, verujte mi i dajem Vam časnu reč da, kako nikada nisam do sada , neću ni od sada išta menjati na mome forumu ili da očekujete nekakvu odmazdu zbog ovoga čina. Kako nikada nisam sebi dozvolio da išta menjam na Vašim nalozima na mome forumu (osim nekih koje sam zaista bio primoran), nemate se čega bojati da ću išta menjati na mome forumu niti kod Vs niti kod ma koga drugoga , kako nisam ni do dans to činio. Takođe je suvišno reći da nema potreba za nekim budalaštinama u smislu nekakvih tzv autorskih prava ili ne znam ni ja sam čega već na čemu su neki drugi kod Vas insistirali. Ako smatrate da treba da ostanu moji dosadašnji postovi, a što je logično da se ne bi unakazile mnoge teme, neka ostanu. Ako smatrate da ih trebate brisati - obrišite ih i u tom smislu nema nikakvih ljutnji ili problema sa moje strane.
Od sveg srca se nadam da nećete obrisati ili cenzurisati ovaj moj poslednji post na ovom forumu. Najsrdačnije Vas molim da se suzdržimo od bilo kakvih više odgovora ovde ili daljnih komentara. Znamo se sasvim dovoljno te da nema potreba za time više.

Danas je Veliki Vaskršnji petak i kako nam to nalaže naša vera , želim da ovo okončamo na sasvim miran, fer i korektan način na zadovoljstvo i mene i Vas.  U isto vreme želim i Vama @Mudrače i svim članovima ovoga foruma srećne Vaskršnje praznike i da ih u miru i veselju provedete u krugu Vaših porodica.

Hvala na razumevanju kako Vama @Mudrače, tako i ostalim članovima i ljudima sa ovoga foruma. Želim Vam uspešan i berićetan nastavak rada na ovom forumu.
Živeli i neka Vas sreća prati kroz Vaš život.

S poštovanjem Milan Bogdanović
#4
Poštovani Milane,

Uz dužno poštovanje moram Vam reći sledeće:

Što se tiče brisanja Vašeg profila to možete uraditi i sam, pošto niste prkršili pravila foruma mi to nećemo uraditi.Mi jako cenimo Vaš rad i angažovanje na polju afirmacije i prikupljanja informacija o zakopanom blagu i interesantnim lokacijama. Takođe Vam se zahvaljujemo na učešću na našem forumu i na aktivnoj ulozi u njegovom razvoju.

Takođe Vam se zahvaljujemo što ste nam otvorili oči po drugi put !

Nas, već izvesno vreme, korisnici obaveštavaju da ih u privatnim porukama pozivate da pređu na Vaš forum iz razloga što je ovaj nebezbedan i da je Vaš forum bezbedan navodno tamo će te im reći ono što im treba i slično. Na taj način ste opet dokazali da ste pokvaren čovek i da se od Vas ne može očekivati ništa dobro već koristite ljude i onda im zabodete nož u leđa. Sa druge strane nas nikada nije zanimalo šta se na kom forumu radi niti smo pozivali tuđe članove da se registruju kod nas na forum već je to bio njihov izbor.

Što se tiče bezbednosti, tj Vaše izmišljene promene AVATARA jasno se vidi da pokušavate da prikažete da je forum nebezbedan, ili da administracija menja stvari po svom nahođenju hteo bih da podsetim korisnike da se baš na Vašem forumu desilo nezamisliva situacija da je neki Administrator odbio poslušnost i uzeo sve podatke sa foruma ( email adrese, lične prepiske, forumski chat, i sve ostalo ) javno ste pisali o  tome na svom forumu.Postoji neko logično pitanje da li je to stvarno bilo tako ili ste Vi te podatke sami dali određenim službama ili licima a lažno okrivili tamo nekog drugog kako bi " oprali sebe "  Smile

Ja nemam više nalog na Vašem forumu, razlog za to je vrlo jednostavan, zašto bih posećivao forum gde je jedan čovek napisao više od 1/3 poruka na forumu ( sa više lažnih profila ). Neki kažu da Vam loše ide na forumu kako po pitanju članstva tako i po pitanju sadržaja takođe kažu da lično Vi pišete sa nekoliko lažnih profila tako da možete slobodno da ugasite sve naloge za koje posumljate da imaju veze sa nama.

Tako da poštovani kolega, dva puta ste nas prevarili i nasamarali, treću priliku nećete dobiti.

Živeli i svako dobro!
#5
Ako mogu sam ugasiti svoj profil, onda ću to pravo sam iskoristiti i zahvaljujem Vam se na tome. Zadržaću se ovde taman toliko koliko međusobno ne pojasnimo neke stvari.
Dragi moj "prijatelju" @Mudrac, iskreno sam mislio da bar sada u nekom miru okončamo mnoge nesuglasice, ali izgleda na je to sa Vama zaista nemoguće. Vaš vokabular i detalji Vašeg odgovora meni mi ne dozvoljava da ostanete bez adekvatnog odgovora. Ako zbog ičega drugoga ono zbog gomile neistina koje ste ovde izrekli o meni ili implicitno želeli da me diskreditujete na jedan veoma perfidan način.
Pa hajdemo redom.  Da istina je da sam dvojici a ne jednome članu Vašega foruma, kada su  od mene zatražili neke veoma važne informacije, rekao da dođu na moj forum i tamo im kažem to što žele da znaju od mene jer je nebezbedno da im takve podatke dajem na Vašem forumu. Sušta istina. Naravno da isti ti ljudi imaju naloge i na mom forumu ma koliko se ko pravio nevešt. Ako išta drugo bar smo svesni i ja i Vi da najmanje 90% članova i mog i Vašeg foruma su u isto vreme članovi i naših i mnogih drugih foruma. Možemo li se oko toga lagati? Ako sam to rekao onda sam jako dobro znao zbog čega sam to rekao. I uspostavlio se , kako se da videti da Vam je taj neko "drugi" koji je od mene želeo kruciozne informacije istoga trenutka "došapnuo", šta sam ja rekao ili sam možda i zapravo sa Vama lično korespondirao???  Vi  naravno  nemate nikakvih drugih profila na Vašem forumu. Ja veoma dobro znam kojim sam to nikovima sa ovoga foruma to saopštio. Samo dvojici. Nekakvo vrbovanje da na ovakav način privoljavam ili primoravam ljude da dođu na moj forum je van svakog kontesta i rasprave.  Ako nisam to sa Vama lično razmenjivao PP poruke preko Vašeg foruma, a Vama to prezentovano od trećih lica, onda je sasvim logično i zašto i zbog čega brdo takvih nikada neće dobijati nikada informacije koje očekuju bar od  mene. To sedenje na dve stolice gde, eto Vama odmah procinkare sve što nekome Milan u najboljoj nameri želi da kaže , da ili saopšti, dovoljno govori ili o Vama ili o tim ljudima. Neka se pojave i neka ovde javno kažu kome sam ja zabio od bilo koga nož u leđa?
Druga stvar oko koje se trebate zapitati je, kada govorite u Vašem postu sa toliko animoziteta prema meni i toliko pretpostvaka, da pominjući i nekakve "službe" idete u Vašim pretpostavkama u sasvim drsku krajnost , pri tome svakako plašeći sve ostale članove tim stvarima. Zapitajte se  da li je Milan Bogdanović ličnost koji je , kako kažete toliko pokvaren , zao ili mešetar, ....ili toliki pak ludak da , kako vidite javno od prvoga dana svima stavlja na uvid i svoje ime i prezime i brojeve telefona i adresu stana ovde u Beču ???? Da li po Vama jedan takav čovek ima čega da se plaši ako radi sve ono što ste Vi naveli u predhodnom postu ? Da se ponaša tako i da rizikuje da mu sutra neko od "prevarenih" , kome je Milan zaboo nož u leđa" dođe i da mu zakuca na vrata?
U koliko ste Vi tako pošten i dobronameran, da ne kažem išta drugo, zbog čega Vi  gospodine @Mudrače to ljudima ne obelodanite ?
Ja se nemam rašta ni od koga kriti , moj gospodine. I bez obzira što znam Vaš identitet niti jednoga jedinoga trenutka, pa čak ni ovoga, sebe neću spuštati toliko nisko da bih obelodanio o kome se radi kada ste Vi u pitanju. Ma koliko Vi mene očigledno mrzeli, postoji granica kod mene gde ne želim nikoga i ničime da ugrozim. Tako da moje ljudsko dostojanstvo ni ovom prilikom neću prekršiti kada ste Vi u pitanju, ma koliko provokativno nastupali i vadili iz nekakvih kontesta golimu nelistina o meni.
Sve ovo što ste i čime me optuživali pozivajući se na nekakve Vaše doušnike ili članove Vašeg foruma podseća na ovo:

[Slika: 2a010le.jpg]
#6
Celo vreme se pozivate na "nekakve druge članove" koji Vama došaptavaju i od kojih dobijate podatke o nekim mojim podlim namerama? Da li ste se zapitali možda da ti Vaši doušnici možda ne žele ovakav moj i Vaš odnos i da li mene i Vas kljukaju svakojakim dezinformacijama ne bi li zavladao cirkuz, koga eto sada primenjujemo? Zapitajte se moj prijatelju, koliki su ti Vaši onda prijatelji kojima bezrezervno verujete?
"Nož u ledja" nikada nikome nisam zabio, a da sam bezbroj puta sam dobio nož u leđa toga sam i te kako svestan.
Trebamo svi biti svesni jednoga i jedne činjenice, a to je da niti meni a niti Vama niko ne može uzeti iz Vaše glave bilo koje Vaše znanje, saznanje ili ma šta drugo u koliko ga Vi to sami nekome ne želite dati. Na žalost i suviše sam se ljudi u mome životu nagledao i naslušao koji nisu do kraja dobili to što su zapravo želeli da dobiju. Neka se ti i takvi zamisle nad onime čime su tome doprineli. Svakako da takvi, onoga trenutka kada od Vas ne iscede do kraja i zadnje zrnce podatka, postaju Vaši najljući neprijatelji i trče okolo i naokolo da iz sada obesti sroče na Vas brdo prljavština. To upravo sada Vi činite @Mudrače.
#7
Kažete da nekakav moj forum pada ili šta već. Da 1/3 foruma je zapravo moji postovi. Da tačno je tako. Otvaranjem moga foruma sam imao za cilj da pomognem ljudima. Da im dam deo mojih saznanja a ne da sedim i sakupljam tuđe informacije iz prikrajka. Žarko bih želeo da kažete sa kojim ste Vi namerama otvarali ovaj forum? Koje su Vaše namere otvaranjem ovoga foruma? Šta ste Vi od Vaših saznanja podelili javnosti i članovima Vašega foruma?
Pričate o mom pokvarenjaštvu zbog toga što ljudima kažem kako da me kontaktiraju što dalje od očiju i ušiju drugih. To je po Vama pokvarenjaštvo? Ako se time rukovodite, onda ste ovakvom konstatacijom udarili šamare svim ostalim članovima koji, ne samo preko PP poruka već i javno kažu na ovom istom Vašem forumu : javi mi se na moju meil adresu, pozovi me na ovoj i ovaj broj telefona, pročitaj moju PP poruku...., Znači li to da su svi takvi po Vama pokvarenjaci , lažovi i prevaranti? Zašto ne dozvoljavate ljudima da javno razmenjuju svoje brojeve telefona ili meil adrese? Brinete se o njihovoj bezbednosti? Nemojte izvrtati molim Vas teme i zamenjivati teze.
Najuljudnije sam Vas pitao zašto i sa kojim pravom je meni moj avatar zamenjen a to nisam ja uradio sam? To nikako nije i nema nikakvog značaja da je Vaš forum nebezbedan jer je mogućnost svakog administratora da neke stvari na profilu svakoga korisnika izmeni. Nema nikakvih veza sa ovime što Vi izvlačite iz kontesta.
Naravno da sam ovakav gest zamene avatara bez moga udela u tome shvatio kao provokaciju i jedino sam zbog toga i reagovao. O nekakvoj mojoj krajnjoj nameri, koju Vi implementirate iz nekakvih Vaših umisli o nekakvim "teorijama zavere", nema ni govora i bio bih zadovoljan da ste samo rekli, kao što ste rekli , da "mi to ne znamo i ne možemo videti iz administracije" tu bi se završila svaka priča.  Sve ovo ostalo ne bi bilo potrebno.
#8
Poštovani kolega,

Opet ponavljam da Vaš avatar nisam menjao, niti postoji neka zabeleška da je neko od moderatora to uradio. Ovo je besplatna verzija foruma i samim time ovaj forum ima skromnije mogućnosti (po pitanju monitoringa nad forumom  i članovima ) od plaćenih verzija kao što je Vaša recimo. Proveravajući Vaše navode da je neko menjao avatar uočio sam da vaša fotografija nije postavljena na našem serveru ( već tuđem tako da nemamo mogućnost da sprečimo menjanje istog ) već je postavljen link ka Vašem forumu odakle je " povlačio " avatar, sobzirom na to pretpostavljam da je promena avatara na Vašem forumu izazvala promenu i na ovom, ali sobzirom na to da ne posećujem Vaš forum i ne znam ko ima kakav avatar ne mogu Vam sa sigurnošću reći da li je to bio uzrok.

@Zbog čega bih ja prokockao poverenje svojih članova koji su me obavestili o Vašem ponašanju ( dokumentovali to skrinšotovima )?! Naravno da neću to da uradim, proverio sam i to jeste definitivno bilo tako članovima ste pisali da je forum nebezbedan i da se sve prati a da to na tvom forumu nije slučaj ( zaboravljajući kompromitaciju podataka kod sebe pre neku godinu,postalo je tako normalno da se ljudima iza leđa spletkari da to nije vredno pomena ).

Evo da posetim ja Vas malo o nekim događajima od pre neke godine :

1. Prilikom samog začetka Vašeg foruma mi smo Vama pružili podršku, razmenili banere i malo Vas promovisali ( to inače radimo i svim srodnim forumima - pošto smo mi veliki i poznati tako da želmo da damo šansu i malima da se pokažu). A šta smo dobili od Vas ?

Posle izvesnog vremena, kada ste pomislili da ste dovoljno veliki promenili ste ponašanje i udružili se sa osobama koje prodaju opremu za traganje (svi manje više znaju ko je u pitanju ali ne bih da pominjem osobu koja je izbačena sa foruma ).Misleći da je naš forum počeo da sarađuje sa Arheo amaterima počeli su napadi na naš forum, blaćenje na sve strane, javna ismevanja itd. Sve to je rezultiralo Vašim isključenjem sa našeg foruma izbog raznih neistina koje ste pisali po Vašem forumu. Posle nekog vremena ste se obratili ( verovatno uvidevši da ste pogrešili ) sa nekim zahtevom da ne normalizujemo odnos i da nastavimo da sarađujemo. Posle kraćeg razmišljanja prihvatili smo, omogućili smo Vam pristup forumu i Vi ste nastavili da koristite naš forum.

2. Nakon toga korisnici su počeli da nas upozoravaju na Vaš ponašanje ( nismo mogli da utvrdimo da li su istinita ili ne ) pa smo postali obazrivi, zatim su usledili i dokazi a na kraju i ovaj Vaš avatar i demonstrativno napuštanje foruma zbog toga. Znači iskoristili ste našu naivnost da Vam ponovo dozvolimo da koristite forum kako bi mogli da prikupljate informacije i da našem članstvu iznosite neistine i da ih plašite pričom da forum nije bezbedan.

Pošto mi nismo zlonamerni nismo spominjali priče nekih Vaših bivših članova iz razloga što svako bira samostalno forum na koji će se registrovati i akcije koje će sprovoditi. Mi smo uvek bili za slobodan izbor naših članova, mi im čak preporučujemo da posete Vaš forum i da ostanu na njemu ako  to žele.

@ Evo da Vam odgovorim zbog čega je otvoren ovaj forum. Forum je otvoren da bi ljudi na njemu razmenjivali informacije o legendama i pričama o zakopanom blagu. Pre toga je bilo mnogo znalaca koji su imali mnogo takozvanih orginalnih planova pa su oni uglavnom samo sakupljali informacije od lakovernih ljudi ali sada otvaranjem ovog foruma pale su u vodu te priče ( dosta tih planova je objavljeno i na forumu ). Na forumu se sučeljavaju različita mišljenja i dolazi do rešenja, ljudi se dogovaraju nalaze i ostvaruju saradnju, to je i bila zamisao ovog foruma.

@ Snaga jednog foruma se ne ogleda u broju poruka koje je napisao vlasnik foruma, već u broju aktivnih članova koji učestvuju u radu foruma.

@ Naravno da vodimo računa o bezbednosti naših korisnika, ne dozvoljavamo da se javno objavljuju e-mailovi i brojevi telefona zato što mogu biti zloupotrebljeni od strane bilo koga ( ćlanova, neregistrovanih lica itd) svako može da kontaktira bilo koga preko privatnih poruka i da na taj način da razmene lične podatke daleko od radoznalih očiju.

Evo jednog pitanja za Vas koje daje odgovor pitanje o bezbednosti članova :

1. Zbog čega je zabranjeno pristupati Vašem forumu preko - proxy servera kada se zna da je to najbezbedniji način da se sačuva privatnost korisnika ?
Ja bih to tumačio da se na taj način onemogućava da član zaštiti svoju privatnost, drugim rečima svako ko poseti forum mora da ostavi svoj trag (IP adresu - kako bi mogao lakše da se locira ).
#9
Postovani administratore i postovani Milane.
Procitao sam vasha izlaganja i vidim da medju vas dvojica ima neki nesporazum,ja nikako nemam nameru da to sudim ,jer neznam o cemu se radi,ali nisam mogo da ostanem ramnodushan a da se ne ubacim sa svoj komentar oko ove vashe prepirke.Nisam mogo da ostanem ramnodushan iz razloga shto licno poznajem Milana,tebe administratore ne poznajem ali to ne znaci da imam losho mishljenje za tebe.Milana reko poznajem licno,i samo mogu reci hvala bogu shto mi je dao priliku da u zivot upoznam coveka kao shto je Milan,zato ne mogu da ostanem ramnodushan kad vidim ovako javno se napada bash taj Milan.Nemam shto da vam se mesham u vashu raspravu,to sam vec reko,to shto vi imate medjusobno to je vasha stvar,za Milana samo mogu reci da smo mi ostali bar pola od onoga kakav je on sve bilo drugacije,samo mali primer, ko je do sad dao naj vishe podataka i poucne stvari iz bilo koje oblasti oko sporta i na ovaj forum i na onaj drugi koji vodi Milan,od samoga  njega Milana.Od Milana su se mnogi ofajdili a njega su mnogi zajebali.Znam da rizikujem da mogu biti blokiran na ovaj forum posle ovakvo moje pisanje,ali ako to reshi administrator ne kajem se shto ovako javno stojim u odbranu Milana Bogdanovica,i ne krijem se ,ja sam Boban Davidovski.
Pozdrav administratote ,pozdrav Milane.
#10
Pozdrav Bobane,

Možda je on prema Vama nije bio takav, možda je on prema svima bio dobar ali ovde nije reč o tome ko je kakav čovek već o postupcima koje je on radio ovde na forumu. Čoveka lično ne poznajem ali ako neko od vas traži neku pomoć i saradnju a onda na drugu stranu ide i iza leđa vašim članovima priča razne gluposti i neistine onda to nikako ne bi bili u redu.Tako da razmislite Vi kako bi Vam bilo da  postoji neko ko Vam je prijatelj a da Vam iza leđa radi takve stvari ?
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)